Nisu prošle ni dve nedelje otkako je Amal, supruga holivudskog superstara Džordža Klunija na svet donela blizance, a njihovi prijatelji već primećuju drastičnu promenu kod novopečenog tate.

Nekada veliki zavodnik i zakleti neženja, o kome su maštale žene širom sveta i koji je bio poznat po boemskom načinu života, ne samo da se skrasio uz atraktivnu advokaticu za ljudska prava, već je postao i uzoran porodični čovek.

A post shared by Sue Mulligan (@dearsusan) on Jun 19, 2017 at 1:56am PDT


Kako prenose strani mediji, a na osnovu neimenovanih izvora bliskih paru, Džordžu bi trebalo dodeliti Oskara za najbolju rolu u životu, rolu oca! Naime, Kluni je  posvećen ćerkici Eli i sinu Aleksandru, kao retko koji muškarac.

Neprestano se "muva" oko kolevki, noću ustaje i umiruje ih kad zaplaču, pevuši im, menja pelene... gotovo podjednako deli obaveze sa mamom Amal.

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on Feb 26, 2017 at 12:31pm PST


Džordž je svojevremeno izjavio, pre nego što će blizanci doći na svet, da je uplašen zbog beba, ali i da utehu nalazi u slučaju Žan-Pola Belmonda koji je dobio drugo dete u braku sa Natali Tardivel kada mu je bilo 70.

Malo mi je lakše kad uporedim sebe i njega, ja ipak imam “samo” 56 – rekao je glumac.

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on Oct 2, 2016 at 1:26pm PDT


Bliski prijatelji Klunijevih su otkrili i da su bebe još više zbližile Amal i Džordža čiji život trenutno lični na drugi medeni mesec.

Čitajte i:

Komentari (0)

Loading