Džej Zi i Bijonse: Iznenađujući izbor imena za blizance

Autor:

25.06.2017 12:00

Foto:

Foto:



Porođaj najveće američke muzičke zvezde Bijonse pokrenuo je brojne glasine, a pogotovo što je ceo događaj protekao obavijen velom misterije. Prvo se nije znao tačan dan kad se r'n'b pevačica porodila, a kako je portal “E!News” preneo, Bijonse i njen suprug, reper Džej Zi su viđeni pretprošlog četvrtka u okolini privatne bolnice u Los Anđelesu, te se pretpostavilo da su prinove stigle u petak.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 19. Мај 2017. у 5:03 PDT


Stigli blizanci! Bijonse se porodila u tajnosti, bebama se najviše obradovala Blu Ajvi

Potom se nagađalo kog pola su blizanci, a "dilemu" je razrešila nepoznata žena (pretpostavlja se radnica kurir službe) koja je usnimljena kako u bolnicu donosi balone plave i roze boje sa natpisima "dečak" i "devojčica".


Takođe, pričalo se i da je prilikom porođaja došlo do određenih komplikacija, te su mama i bebe zadržane u bolnici.

Najnovija vest jeste da je poznati par izabrao imena za bebe, o čemu je izvestio američki portal ”Media Tejkaut”. Odabir imena je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, a evo i zašto!

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 21. Мај 2017. у 3:35 PDT


Naime, Džej Zi, čije je pravo ime Šon Karter i Bijonse u su bebama dali imena po sebi! Dečak nosi ime Šon Džunior, a devojčica Bi, što je nadimak popularne pevačice.

Slavni par koji je u braku od 2008. godine već ima petogodišnju ćerku Blu Ajvi,  a svojevremeno se i o njenom imenu dosta polemisalo...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading