Motivacione poruke slavne glumice: Helen Miren o fenomenu Kardašijan

Autor:

02.07.2017 18:35

Foto:

Foto:



Čuvena britanska glumica Helen Miren na veoma učtiv i promućuran način je govorila o fenomenu Kardašijan, ali i dala savet kako da preživimo ovu eru.

Feeling lardy in the Crosby hotel

A post shared by @helenmirren on Dec 7, 2016 at 2:04pm PST

Osim što je poznata po velikom glumačkom talentu, kao i Oskaru koji je dobila za film "Kraljica", Helen Miren svi poznaju kao damu.

Helen Miren zna: 5 saveta za srećan život koji će vam ulepšati dan

Ponašanje, stav, odevanje… Sve je sa ukusom, a jednako je pažljiva i sa rečima koje koristi, te su njeni intervjui puni jakih i motivacionih poruka, kao i iskrenih priznanja.

Tako je i sada, učestvovajući na Lorealovoj konferenciji u Kanu, na veoma učtiv način govorila o savremenom dobu i današnjim uzorima, a dala je i savet kako to da što bezbolnije preživimo.

Na pitanje novinara šta misli o Kim Kardašijan Vest, Helen je imala spreman odgovor:

#ad hot on my summer go-to list is @flattummytea, feeling sooo good right now! (P.S. It’s 20% on sale today, go get you some!)

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 20, 2017 at 3:58pm PDT

- Ne zanima me porodica Karadašijan. To je fenomen koji ne nalazim dovoljno interesantnim da bih na njega trošila vreme. Ipak, smatram da je jednostavno divno što je došlo vreme u kome je dozvoljeno da posedujete zadnjicu.

Kao recept za preživljavanje ove ere, glumica je istakla sledeće:

wow monte carlo! I wish my mum was alive to share it with me

A post shared by @helenmirren on Jun 25, 2017 at 3:38am PDT

One su kao vino: Zvezde za koje su godine zaista samo broj

- Mnogo ljudi se oseća usamljeno u ovom trenutku, a najvažniji element je saznanje i razumevanje ovog problema, a to je činjenica da nisu jedini i da zapravo nisu sami. I drugi prolaze kroz isti period u životu. Zato ne postoji univerzalni savet za sve, ali ja lično smatram da biste trebali da radite nešto sa sobom. Smatram da vežbanje mnogo pomaže u svemu, pogotovo da se psihički osećate bolje, a to je i dobar način da kontrolišete svoj um. Pogotovo joga, ona se u potpunosti bavi meditativnim procesima - objasnila je glumica.

Komentari. (0)

Loading