Biljana Obradović: Šta bih uradila da sam na ulici srela Džuliju Roberts i Demi Mur

Autor:

07.08.2017 19:54

Foto:

Foto:



Za Biljanu Obradović se može reći da je jedna od retkih novinarki s naših prostora koja je uradila mnogobrojne intervjue sa svetskim zvezdama. Ipak, ona to ne potencira, već svoj posao, godinama, radi s nesmanjenim entuzijazmom.

Beograd je poslednjih godina veoma interesantan holivudskim producentima, ali sve što rade kod nas obavijeno je velom tajne. Biljana to ovako objašnjava:

Biljana Obradović: Kako me je Irina Šajk uverila da privlačnost ne zavisi od vrtoglavih potpetica

- Kada dolaze privatno, oni žele da uživaju u miru i tišini. Stalno objašnjavam da je nekada prenaporno biti uvek našminkan, veseo i pod lupom javnosti. Što se tiče filmskih projekata, tako je u celom svetu - od Amerike do Azije. Sve kompanije potpisuju ugovor o tajnosti - kaže za Novosti autorku emisije "Biljana za vas"

?? #juliaroberts

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberrts) on Jul 23, 2017 at 10:35am PDT

Euforija oko pojavljivanja Džulije Roberts i Demi Mur u našoj prestonici još se nije stišala, a evo šta bi poznata novinarka uradila da je sreli jednu od njih

A post shared by Demi Moore (@_demimoore) on May 13, 2012 at 6:18am PDT

Biljana Obradović: Slavska bajka bez pečenja

- Demi bih rekla da ima pozdrave od njenog i mog prijatelja Milutina Getzbija, koji je upravo na Maldivima sa Leonardom di Kapriom. A Džuliju bih pustila da uživa i, što bi rekao naš narod, samo bih produžila dalje - kaže Biljana.