Vesna de Vinča: Od kada je Melanija ušla u Trampov život, postao je blaži i nasmejaniji

Autor:

09.08.2017 20:44

Foto:

Foto:



Vlasnica agencija ”Mis JuVesna de Vinča iza sebe ima bogatu karijeru ne samo kada je lepota u pitanju, već i novinarski zanat koji je ispekla u razgovoru sa najemintentnijim ličnostima iz sveta. Pored Mandele, jedan od njoj najdražih susreta je svakako bio sa aktuelnim predsednikom Amerike Donaldom Trampom.

Neodoljiva Melanija: Čime je prva dama Amerike osvojila ruskog predsednika (foto)

- Kada sam od Trampa dobila licencu Miss Universe za Srbiju i Crnu Goru 1996. godine, nisam mogla da pretpostavim da ću lično poznavati predsednika SAD-a. Sreli smo se prvi put na Havajima i tada sam mu se predstavila kao “agresivna Srpkinja”, na šta se nasmešio i rekao da i za njega kažu da je agresivan i da to mnoge nervira. Posle sam shvata princip “onaj ko te iznervira - taj te je pobedio!” - kaže Vesna i dodaje:

Thank you #Ohio! Great mtg American heroes at AMVETS Post 44 event & thanks to all who came out to support @POTUS at rally! #MAGA ??

Објава коју дели First Lady Melania Trump (@flotus) дана 25. Јул 2017. у 8:16 PDT

- Bio je baš mlad, ali i tada stalno u pokretu i strogi perfekcionista u radu. Kupio je "Miss Universe“ za 10 miliona, a sledeće godine je prodao polovinu za 40 miliona. Imao je i problema sa pobednicama. Neke su zbog gojaznosti prepustile titulu drugoplasiranoj, neke su kao moja prijateljica Miss Universe iz Portorika zamalo izgubile titulu zbog previše izlazaka i pića. Miss Universe iz Rusije, inače policajac je uklonjena sa prestola jer ju je dečko non-stop pratio i ometao - kroz osmeh se priseća Vesna i kaže da je Melanija potpuno promenila Trampa.

Happy Easter!

Објава коју дели First Lady Melania Trump (@flotus) дана 16. Апр 2017. у 11:09 PDT

Zašto je Melanija Tramp najneobičnija prva dama

- Kada se Melanija pojavila u njegovom životu, postao je blaži i nasmejaniji. Njena otmena smirenost, ali i snaga, imali su izetno pozitivnu ulogu u njihovom braku - rekla je Vesna za pulsonline.