Helen Miren o Melaniji Tramp: Ona će uskoro pokazati svoju mračnu slovensku dušu

Autor:

15.08.2017 16:37

Foto:

Foto:



Britanska glumica Helen Miren (72), više puta proglašena jednom od najseksepilnijih žena na svetu iako je već zagazila u osmu deceniju života,  poznata je po oštrom jeziku i vrcavom humoru, zbog čega i jeste omiljena u javnosti.

Helen Miren zna: 5 saveta za srećan život koji će vam ulepšati dan

Njeni komentari na poznate ličnosti i aktuelne događaje, a koje nonšalantno iznosi u javnosti, možda naiđu na negodovanje osoba koje su joj na meti, ali skoro nikada i publike. Publika baš voli tu njenu otvorenost. U nedavnom intervjuu za magazin "Allure", glumica je tako imala i šta da kaže o najpopularnijoj prvoj dami - Melaniji Tramp.

Miren se osvrnula na snimak posete predsedničkog para Izraelu, odnosno na trenutak kada je Melanija nimalo diskretno odgurnula Donaldovu ruku. O ovom snimku je pričao ceo svet, a evo šta je glumica o ovom gestu imala da kaže.

- Dok sam gledala snimak, pomislila sam da je ona jedna od najmoćnijih žena na svetu jer može da ga sruši. To je gotovo i uradila i to samo rukom. Jasno mu je dala do znanja da je ne dira. Znate, ja sam poreklom iz Istočne Evrope, a mi koji smo odande imamo mračne duše. Videćete, ta mračna slovenska duša uskoro će se pokazati - tvrdi Miren.

Maja Gašić

Autor