Aleksandar Šapić: Ako dobijem trećeg sina, to je već mafija u kući

Autor:

20.10.2017 18:52

Foto:

Foto:



Bivši sportista i aktuelni političar Aleksandar Šapić želi da odigra još jednu ulogu, ne samo u novom filmu Dragana Pešikana "Prokleti pas" koji je ovih dana premijerno prikazan i kojem se pojavljuje kao specijalni gost, već i u životu - da još jednom postane otac, a s obzirom na to da već ima dvojicu sinova, ovog puta želi ćerku.

Premijera filma “Prokleti pas“: Nina Seničar blistala na crvenom tepihu (foto)

- Supruga mi to stalno ponavlja. Samo što ne možete znati kog će pola biti dete. Šta ako dobijem trećeg sina - pa to je već mafija u kući. Kao drugo, živimo u takvo vreme da ako želite stvarno da se posvetite deci, to nije lako. A ja ne želim decu koja će da mi izmaknu kontroli. Naše najveće životno iskušenje je vaspitanje naše dece. U svemu u životu smem da omanem, ali kada su u pitanju deca, tu ne smem - kaže Šapić za Blic kog publika pamti i po kratkoj ulozi Gangule u filmu "Kad porastem biću Kengur".

Petnaest godina kasnije bivši vaterpolista se pojavljuje u filmu "Prokleti pas".

-Nisam to želeo. Bilo je u međuvremenu nekih ponuda, ali jedini razlog zašto sam ponovo prihvatio da glumim je Dragan Pešikan, koji je jedan od mojih najbližih prijatelja. Kada me je zamolio, rekao sam da. Nije to bila zahtevna uloga. Kao što sam rekao ekipi pre 15 godina na snimanju 'Kengura', nadam se da neću pokvariti film. Ja nisam glumac i nemam ambicije da se time bavim. Ne mislim ni da imam preterani talenat - rekao je Šapić.