Mira Škorić o ćerki: Svaka majka bi poželela jednu ovakvu Milicu

Autor:

01.11.2017 13:16

Foto:

Foto:



Iza pevačice Mire Škorić (47) je veoma težak životni period. Nedavno je ostala bez majke Milke, a tome koliko joj nedostaje i kako se bori sa bolom, govorila je otvoreno za magazin "Gloria".

Mira Škorić o gubitku majke: Ostala sam bez pola srca

- Bol nikada neće prestati, ali moja majka Milka mi daje svu ovu snagu i energiju, znam da me čuva i gleda odnekud. Mnogo vremena mi je trebalo da se oporavim od tako velikog gubitka. Bila je posebna, jedinstvena i najbolja majka na svetu.

Roditeljski saveti mnogo su joj značili u poslu i životu uopšte, a njihov metod vaspitanja je prenala i na odnos sa svojom ćerkom Milicom.

Jeste li stroga ili nežna majka i na čemu insistirate u odnosu sa Milicom?

- Jesam, moji roditelji i moja sestra Biljana su najzaslužniji što je Milica jedinstvena, posebna, lepa i pametna. Ona je pre svega moja drugarica, izrasla je u predivnu osobu koja mi ne da da pokleknem i najveća mi je podrška u svemu što radim. I ja sam najponosnija majka na svetu. Svaka majka bi poželela jednu ovakvu Milicu.

Milica je ovih dana dala jedan od najtežih ispita na medicini, upisala je četvrtu godinu i briljantan je student. I vaš najveći ponos. Kako ste usklađivali profesiju i majčinstvo?

- Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom - otkrila je Mira u intervjuu za "Gloriju".

Maja Gašić

Autor