Meril Strip odgovorila na optužbe mlade koleginice: Nikada nisam bila pozvana u Vajnstajnovu hotelsku sobu

Autor:

19.12.2017 16:35

Foto:

Foto:



Holivudska glumica Meril Strip demantovala je optužbe koleginice Rouz Mekgovan da je ćutala o Harviju Vajnstajnu i njegovim zlodelima.

Prezirem vaše licemerje: Rouz Mekgovan optužila slavnu koleginicu zbog ćutanja o Vajnstajnu

Објава коју дели Meryl Streep (@merylstreep) дана 26. Нов 2017. у 9:37 PST

Sporazum o ćutanju: Vajnstajn bivšim asistentkinjama platio 330.500 dolara da ćute o seksualnom zlostavljanju

Oskarovka je u saopštenju poručila Rouz da bi volela da je uveri u svoju nevinost. Mekgovanova, koja je optužila Vajnstajna za silovanje, u tvitu je prezrela koleginice koje su odlučile da nose crninu tokom dodele nagrada Zlatni globus u znak protesta protiv seksualnog zlostavljanja, posebno naglasivši Meril Strip.

Објава коју дели Rose McGowan (@rosemcgowan) дана 26. Сеп 2017. у 6:44 PDT

-Glumice kao Meril Strip koje su srećno radile za Svinju Monstruma, nosiće crno na Zlatnom globusu u tihom protestu. Vaše ćutanje je problem... - napisala je u tvitu Mekgovanova. Meril je, međutim, ponovila da nije znala za Vajnstajnovo ponašanje dodajući da je jako povređena ovim napadima.

Meril Strip sa Leonardom Dikaprijom i Vajnstajnom

-Nikada nisam u životu bila pozvana u njegovu hotelsku sobu. Ja sam mu bila potrebnija mnogo više nego on meni i pobrinuo se da ja ne saznam... Rouzi je pretpostavila i objavila nešto neistinito o meni i htela sam da joj kažem istinu - napisala je u saopštenju, dodajući da je poslala svoj broj telefona Mekgovanovoj preko prijatelja nakon što je videla tvit.

Žilijet Binoš o Vajnstajnu: Znala sam kakva zver može da se krije u njemu

-Sedela sam pored telefona ceo dan. Nadala sam se da će me saslušati. Nije htela, ali nadam se da čita ovo. Zaista mi je žao što me vidi kao neprijatelja, jer obe, zajedno sa svim ženama u našem biznisu, stojimo u odbrani istog neumoljivog neprijatelja - objasnila je proslavljena glumica.

Meril Strip je radila sa Vajnstajnom na filmovima kao što su "Čelična lejdi" i "Avgust u Okrugu Osejdž" i nazvala ga je "bogom" 2012. godine u govoru kada joj je dodeljivan Oskar za ulogu Margaret Tačer.

Meril Strip je već jednom reagovala na tvrdnje kada su se pojavile protiv nje, želeći da uveri ljude da "nisu svi" znali za događanja.