Velika tuga u domu proslavljenog glumca: Preminuo sin Srđana Todorovića

Autor:

21.12.2017 13:08

Foto:

Foto:



Velika tragedija pogodila je porodicu našeg proslavljenog glumca Srđana Žike Todorovića - njegov trogodišnji sin preminuo je sinoć u porodičnom stanu na Vračaru.

Prema nalazima obdukcije trogodišnjak je preminuo usled iznenadnog prestanka rada srca, objavili su domaći mediji.

Hitna pomoć je brzo došla na mesto događaja, ali reanimacija nije uspela.

Srđan Žika Todorović, sin našeg legendarnog glumca Bore Todorovića,  i njegova supruga Ana dobili su sina 4. maja 2014. godine. Žika i Ana su u braku već 10 godina, a ta ljubav počela je na Adi Bojani. Ubrzo su se venčali, a pre tri godine dobili su sina kome su dali ime Dejan.

Žika sa suprugom i sinom

Žika je nedavno izjavio da ga je uloga oca promenila.

- Život mi se okrenuo za 180 stepeni, sve je drugačije, nema više izlazaka, nema zezanja, odgovornost je mnogo veća. I pre nego što sam dobio sina sam prestao da izlazim, prosto u tim sam godinama da treba reći stop u jednom trenutku – rekao je Žika u jednom od intervjua.

Rođenje najmlađeg člana porodice Todorović veoma je obradovalo i legendarnog glumačkog barda Boru Todorovića.

- Moja snaja i sin ni po kome nisu nazvali svog naslednika, već su izabrali ime koje im se dopalo. Proveravao sam na internetu i dosta toga je napisano o njemu. Ono je tradicionalno i vuče poreklo iz staroslovenskog jezika - rekao je ponosni deda Bora, koji nije skrivao radost zbog činjenice da se njegov sin ostvario u ulozi oca.

Bora Todorović je umro samo tri meseca posle rođenja unuka, u julu 2014. godine.