Jelisaveta o vezi sa Vukom: Sve je u redu, ali od venčanja za sada ništa

Autor:

10.11.2016 22:17

Foto:

Foto:



Vest da su  glumci Jelisaveta Orašanin (27) i Vuk Kostić (36), nakon godinu dana prekida ponovo obnovili vezu, obradovala je brojne njihove prijatelje.

Par je nakon pet godina veze prošle godine raskinuo, ali sudbina, odnosno zajednički posao ih je ponovo spojio. Naime, oboje glume u krimi seriji “Ubice mog oca” koja se trenutno emituje na Prvom programu RTS. Vuk igra glavnu rolu – policajca koji rešava brutalno ubistvo mlade devojke, dok Jelisaveta igra ljubavnicu ožalošćenog oca Nebojše Glogovca.

Prve potvrde o njihovom pomirenju potekle su od prijatelja i kolega sa seta.

– Njih dvoje su jedno za drugo i mnogo bilo nam je drago kad su se pomirili. Zadirkivali smo ih na setu i jedva čekamo svadbu – izjavila je za Kurir jedna od koleginica sa seta, koja je želela da ostane anonimna.

I čim se pročulo da su ponovo u ljubavi, počele su i glasine o venčanju, pa i trudnoći. A da li u tome ima istine, otkrila je Jelisaveta u emisiji "Premijera":

- Sve je u redu, hvala što brinete. Jedino mogu da kažem u vezi ovog venčanja, od toga za sada ništa. Ne planiramo venčanje, a kada ga budemo planirali obavestićemo vas na vreme.

Premijera filma #vojnaakademija3 #dress @milica_opacic #fashion#instafashion#milicaopacic#movie#premiere#valvet

A photo posted by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Nov 9, 2016 at 4:36am PST

Iako je glasine o trudnoći nisu posebno pogodile, glumica ih je demantovala.

- Ako je natalna karta rađena, hvala vam na tome. Ništa drugo ne mogu da kažem. Ja nisam trudna - rekla je Jelisaveta.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading