Tuga u kraljevskoj porodici: Unuka kraljice Elizabete izgubila bebu

Autor:

25.12.2016 10:59

Foto:

Foto:



Tužne vesti stižu iz kraljevske palate. Kako smo pisali pre nepunih mesec dana, unuka kraljice Elizabete II - Zara (35)  i njen suprug, bivši ragbi igrač Majk Tindal (38) objavili su da očekuju drugo dete, a koje je po planu trebalo da se rodi na proleće.

Stiže prinova u kraljevsku porodicu

Nažalost,  stvari se nisu odvijale po planu. Portparol kraljevske porodice je sinoć, na katoličko Badnje veče, obavestio javbnost da su Majk i Zara izgubili bebu.

Kako britanski portal "Hello" saznaje, Zara je imala spontani pobačaj.

- Nažalost, Zara i Majk su izgubili bebu. U ovim bolnim trenucima, molimo javnost da poštuje njihovu privatnost - pisalo je u zvaničnom obaveštenju.

Zara je unuka Kraljice Elizabete II i sedamnaesta je po redu za nasledstvo kraljevskog prestola. Ona i njen suprug Majk već imaju dete - trogodišnju ćerkicu Miju Grejs Tindal.

Zara i Majk, koji inače vode vrlo aktivan život, i kod Mije podstiču ljubav prema sportu i sportskim aktivnostima. Za svoju mezimicu često kažu da je ima vrlo izraženu ličnost.

Ovaj par plave krvi se upoznao 2003. godine u Australiji, za vreme Svetskog ragbi kupa, da bi sedam godina kasnije objavili i veridbu. Venčali su se iste godine u Kanongejt Kirku u Edinburgu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading