Severinina životna drama: Sine, ovo je samo ružan san i obećavam ti da ćemo se brzo probuditi

Severina se emotivnim rečima obratila sinu Aleksandru

Nakon višegodišnje borbe za starateljstvo nad sedmogodišnjim Aleksandrom, dete je nepravosnažnom odlukom suda pripalo ocu Milanu Popoviću. Severina ima pravo da dete viđa nekoliko puta nedeljno i svakog drugog vikenda.

Ova vest je, pišu hrvatski mediji, šokirala Severinu, koja je, po odluci suda i privremenoj meri, u pratnji supruga Igora Kojića, sina predala ocu Milanu. Sada se prvi put oglasila na svom Instagram profilu obraćajući se svom jedincu emotivim rečima.


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on

Znaš sine,

to su samo neki papiri koje je neko ispisao i postoje neka slova koja je neko natipkao u reči koja ne vrede za nas dvoje.
Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve sto su mogli.

Nakon 7 ipo godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrede.
Ali, znaš šta sve mi možemo ,ti i ja sa 88 sati? Możemo čuda. Dali su mi da dva puta mesečno mogu da prespavam sa tobom i uspavam te….

Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dve večeri oni ne mogu ni da zamisle. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe.

Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim,da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je sine samo rużan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.

Opet ćemo se mi uspavljivati svake večeri, a o tome će odlučiti ”gospodin vreme”. Do tada,mama je uvek uz tebe i ovo ce brzo proći sine.
Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se juče dogodilo, imali smo puno vażnijih stvari – gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog, nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje..morala sam te odvesti…Išli smo sa osmehom.

Te čudne reči koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna ko smo mi i koja se igra s nama. teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”.

Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila.To su njena pravila, njihova, ne naša.

Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro.Mama je dobro Robyne moj,tvoj Batman te čeka.

I Oprosti im sine jer stvarno ne znaju sta čine….

Severini su podršku pružile brojne javne ličnosti,a među prvima njen svekar Dragan Kojić Keba.

– Zločin je i presedan nakon sedam godina oduzeti majci dete. i taj “rat” šteti najviše detetu jer dete(ali) kada dovoljno odraste lako odlučuje kome će i koliko vremena posvetiti. Rešiće to mali Aleksandar i pre vremena postati Veliki Aleksandar. Video sam i osetio tu mudrost u njegovim iskrenim dečjim okicama. Daće Bog, biće to sve okej –

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on

– Kome da preda dete? Liku koji nije hteo da ga vidi prvih godinu dana?! Severina je divna, požrtvovana majka, a interes svakog deteta je da bude uz majku. Svima je jasno da ovaj lik plaća sudstvo i medije! Bruka i sramota! Severini želim da se brzo izbori za dete i da se ova noćna mora završi, zbog nedužnog deteta! – poručila je Jelena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on

 

– Odavno ništa strašnije nisam čula, duboko sam potresena… I ja sam bila u procesu koji je bio jako stresan i koji ne može da se poredi sa stresom koji ona doživljava godinama, ali ja ne znam šta treba da se dogodi da dete bude očupano od majke iz koje je ispalo… Šta to treba da se desi?!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on

 

Autor: Gloria.rs
Foto: Jakov Simović/Instagram/Severina
Podelite sa prijateljima:
Tagovi