Zvezde koje su sasvim slučajno postale slavne


Većina poznatih ličnosti, bilo da su glumci ili muzičari u pitanju, morala je da prođe težak put od života u anonimnosti do slave, puno odricanja i teškog rada pratilo je početke njihovih karijera. Međutim, postoje i oni koji su pukom igrom slučaja vrlo brzo postali zvezde.

Pamela Anderson

Actress Pamela Anderson

Seks bombi devedesetih, Pameli Anderson, još dok je živela u Kanadi se odlično isplatio odlazak na jednu fudbalsku utakmicu. Naime, zahvaljujući atraktivnoj majici koju je nosila i oštrom oku kamermana, njena slika se pojavila na stadionskom video-bimu. Ostalo je istorija. Ovaj snimak je video jedan lovac na talente i Pamela je ubrzo dobila prve angažmane.

Šarliz Teron

Sarlize-teron-GettyImages-512919460

Ko bi rekao da poseta banci može da vas vine u zvezde. Južnoafričkoj lepotici Šarliz Teron se u pravo to i dogodilo. Dok se raspravljala sa bankarskom službenicom oko čeka koji nisu hteli da joj unovče, iza nje u redu je stajao jedan holivudski agent. Njeno lepo i izražajno lice ga je odmah osvojilo i dao joj je ponudu koju Šarliz nije mogla da odbije.

Harison Ford

Harison-Ford-GettyImages-2041976

Čovek koga je planeta upoznala po likovima Han Sola i Indijane Džons, nekada je bio stolar. Harison Ford je dugo pokušavao da se probije u svetu glume, dok mu se konačno sreća nije osmehnula sa Džordžom Lukasom. Naime, reditelju koji je tih dana organizovao kasting za film “Ratovi zvezda”, bila je potrebna i pomoć majstora da mu postavi vrata u studiju. Ford je dobio angažman, a tu priliku je iskoristio i da se prijavi za audiciju. Ne samo da je prošao, već je i dobio glavnu ulogu!

Dženifer Lorens

Dzenifer-Lorens-GettyImages-512929712

Oskarovka Dženifer Lorens je kao vrlo mlada počela da se bavi glumom. Naravno, sve se desilo sasvim slučajno. Dok je šetala Junion Skverom na Menhetnu, četrnaestogodišnju Dženifer koja je iz rodnog Luisvila došla u Njujork, spazio je jedan holivudski agent i zamolio da je fotografiše. Ostalo je istorija. Kasnije je Dženifer o ovom iskustvu pričala da je bilo krajnje obično i da uopšte nije bila uplašena što nepoznati muškarac želi da je fotografiše, niti uzbuđena kad je rekao da je agent.

Natali Portman

Natali-portman-oskar-GettyImages-109487640

Da je neko rekao Natali Portman da će je odlazak na picu posle časova plesa odvesti do Oskara, ne bi poverovala. Jedva tinejdžerka, Portmanova se taman pripremala da pojede parče pice u lokalnoj kafeteriji, kad joj se predstavnica prestižnog brenda Revlon obratila i upitala da li želi da bude model. Mlada Natali je još tada znala da u budućnosti želi da se bavi glumom, ali svejedno je potpisala ugovor nadajući se da će je modeling odvesti do filma. Tako je i bilo.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi