Zlatne ruke princa Mihaila Karađorđevića: Igračke za bebu iz radionice budućeg tate

Prinčevski par Ljubica i Mihailo Karađorđević početkom januara će dobiti prvo dete, a u intervjuu za magazin “Gloria” otkrivaju da je budući otac, koji će prisustvovati porođaju uz obećanje da neće pasti u nesvest, pre ginekologa i rezultata testova utvrdio da je njegova supruga u drugom stanju.

Ljubica i Mihailo Karađorđević: Beba stiže u januaru


Par koji se venčao u oktobru 2016. nakon četiri godine veze, kaže da se u pola reči dogovara oko svih važnih životnih stvari, pa tako čak i sarađuju na Ljubičinim projektima. Malo ko zna da je Mihailo išao na kurs izrade nakita od zlata, a Ljubica ističe koliko je njen suprug darovit.

– Nakit je pravio i od drveta. Nažalost, meni nije ništa poklonio, čisto da se zna. Šalu na stranu, mogao bi da se podseti koliko zlatne ruke ima. Doduše, otkad je prošle godine završio master iz međunarodnog biznisa i trgovine u Londonu, sve češće mi pomaže i oko izrade sajtova. Pošto sam posle studija farmacije, a zbog velikog interesovanja za kozmetologiju, odnosno negu kože, počela da pišem stručne tekstove za farmaceutsku kozmetičku industriju, u međuvremenu počela da radim i u prodaji i marketingu sa medicinskim sredstvima, deo mog posla odnosi se na komunikaciju preko sajtova. Zato nas dvoje za moje klijente u inostranstvu stvaramo onlajn sadržaje – kaže Ljubica, a Mihailo priznaje da ga opušta rad s drvetom:

Kruna ljubavi: venčali se princ Mihailo Karađorđević i Ljubica Ljubisavljević

– Mnogo volim da obrađujem drvo, ali ovde u Topoli još nisam osposobio radionicu, pa najčešće stvaram kod majke, gde imam alat i više mogućnosti za to. Njen ranč se nalazi na granici sa Crnom Gorom, tamo je i naša ergela konja. Svakako, nadam se da ću napraviti nekog konjića ili autić od drveta pre nego što nam se rodi dete – rekao je budući tata za “Gloriju”.

Pijanista Nikolić o prinčevskom venčanju: Bilo je balski i svečano

Autor: Gloria magazin/ Zorica Zarić
Foto: Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi