Žarko Stepanov: Gubitak koji mi je promenio život


Glumac Žarko Stepanov otišao je nesrećan na godišnji odmor pošto mu je dan pre polaska na put nestao kućni ljubimac, ženka mešanca koju je udomio pre dve godine

Nekoliko dana pred polazak na odmor u Španiju glumac Žarko Stepanov (36) izgubio je kucu Odri, koju je doveo u Novi Sad gde je trebalo da ostane kod njegovih roditelja dok se on ne vrati u Beograd. Iako ga je gubitak kućnog ljubimca veoma potresao, veruje da će zahvaljujući dobrim ljudima ponovo uživati u svakodnevici s Odri.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zarko Stepanov (@zarkostepanov) дана

– Hvala vam pre svega što ste me pozvali da pričamo o ovome. Svestan sam da ljudi gube svoje najmilije i da je to najstrašnije, ali, sa druge strane, i da držite kamen u džepu neko vreme, nedostajaće vam kad ostanete bez njega, kamoli ako se radi o živom biću. Psa imam godinu i po dana. Odri je nestala 29. juna, predveče oko osamnaest časova u Novom Sadu. Nemam reči da iskažem kako sam se osećao kada sam se vratio u stan svojih roditelja nakon te prve potrage za njom. Strašno. Legao sam u krevet u kome je prethodne noći spavala i ona i samo mi je prošlo kroz glavu: “Gde je ona sada? Gde će da spava?” Baš mi je bilo teško. Tešila me je pomisao da je napolju toplo i da je ona snalažljiv pas. Brza je i ume da se brani. Isto tako sam mislio da je srećna okolnost to što je nestala u Novom Sadu, koji je manji i pregledniji od Beograda. Žao mi je što je uspela da strgne ogrlicu, mada se vidi da je čuvan i negovan pas, a ne lutalica. Dlaka joj je sjajna i čista je. Čipovana je i ko god da je odvede do bilo koje veterinarske ambulante lako će me pronaći.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/Mirjana Tasovac
Foto: Nebojša Babić, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi