Za sreću je potrebno troje


Pošto su nedavno na Maldivima proslavili treću godišnjicu braka, teniski as Viktor Troicki i njegova supruga, foto-model Aleksandra, odbrojavali su sate do povratka u Beograd kako bi što pre bili pored dvogodišnje kćerke Irine

Umesto da kao obično večerom uz vino i sveće obeleže važan datum, Viktor Troicki (33) i njegova supruga, foto-model i manekenka Aleksandra (34), tri godine braka, u kojem su dobili kćerku Irinu (2), proslavili su sa prijateljima na Maldivima. Nakon naporne teniske sezone boravak u tropskom raju sa kolegama i njihovim partnerkama za tenisera je bio potpuno drugačije iskustvo nego kad se tamo obreo prvi put sa Aleksandrom dok su još bili na početku veze.

– Bilo je čarobno, mada nije dugo trajalo – celih osam dana. Ovo je bilo prvo putovanje na koje Aleksandra nije išla sa našom kćerkom, što je meni još teže palo nego njoj. Tokom godine sam često odsutan od kuće, i kad imam i dan pauze, sve što želim jeste da provodim vreme sa Irinom. Uspeli smo malo da se odmorimo i prijalo nam je što smo tamo bili s bliskim prijateljima. Prvi put smo slavili godišnjicu braka u društvu. Poslali su nam malo iznenađenje u sobu, a kasnije smo se zabavljali uz smeh i poneko piće. Ostali smo napolju do sitnih sati kaže teniser.

Viktor je za godišnjicu braka spremio prigodan poklon za suprugu, ali ona se, za razliku od društva, nije zamarala time da ga iznenadi.

– On voli kad je sve po planu i programu i ne dopadaju mu se iznenađenja, čak se i naljuti kad mu poklonim nešto. Za razliku od njega, ja se darovima radujem kao malo dete. Od Viktora dobijam razne stvari, nevezano za značajne datume u našim životima, zna šta volim i šta mi treba. Neću vam otkriti šta mi je kupio za godišnjicu, ali i ovog puta nije omašio.

Zabava u bazenu

Poklona i komplimenata je bilo malo više na početku veze, dok je Viktor osvajao Aleksandru.

Od njega i danas dobijam komplimente, ali druge vrste. Najlepši su mi oni da sam dobra majka i supruga. Ipak, ne bih javno hvalila Viktora, sačuvaću to za sebe. Sad me osvaja isključivo ljubavlju i poverenjem, i kraj njega se osećam kao najlepša i najvoljenija žena na svetu.

 

PAGE    1   /   2   /   3   /   4   /   5
Autor: Jelena Milinčić
Foto: Dalibor Danilovic, Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi