Veridba u Svetoj zemlji

Mladi producent Aleksa Balašević, sin Olivere i Đorđa Balaševića, mešajući profesionalne strasti roditelja uspeo je da organizuje najveći borilački spektakl kod nas, a ekskluzivno otkriva da se nedavno u Izraelu zaručio sa svojom devojkom Nikolinom


Ako bismo pravili tim mladih i uspešnih sa javne scene, onda bi Aleksa Balašević (24) svakako mogao da bude kapiten. Mladić, sin slavnih roditelja kantautora Đorđa i nekadašnje gimnastičarke Olivere, kaže da dolazi iz umetničke dinastije Balašević, koju još sačinjavaju i njegove sestre, glumica Jovana i rediteljka Jelena Beba. Posvećen poslu producenta, bio je okupiran organizacijom kulturno-sportskog događaja “Megdan 21. veka” u beogradskoj Štark areni. Ali i jednim intimnim činom. Nedavno se verio sa svojom devojkom Nikolinom i o tome govori ekskluzivno za Gloriju.

– Šest meseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijašije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten. Sada čekamo blagoslov za samo venčanje, odnosno bračnu tajnu. Voleo bih da crkveno venčanje bude isto u Svetoj zemlji. Ljudima u današnjem vremenu ovo je možda neobično, pošto se danas sve manje i manje venčava i u crkvi – priča Aleksa, koji punom parom radi na promociji borilačkih sportova, koje je spojio sa kulturno-umetničkim aspektom.

 

PAGE    1   /   2
Autor: Aleksandar Đuričić
Foto: Jakov Simović, Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi