Vanesa Paradi: Venčanje usred porodične drame

Čim je njen sin Džon, kog je dobila u vezi sa Džonijem Depom, izašao iz bolnice, francuska glumica i pevačica požurila je u opštinu u mestašcu nedaleko od Pariza da se uda za pisca Samjuela Benšetrija

Samo tri-četiri dana nakon što su svetske agencije prenele da je Džon Kristofer Dep Treći, šesnaestogodišnji sin francuske glumice Vanese Paradi (45) i holivudske zvezde Džonija Depa (55), završio ozbiljno bolestan u bolnici, stigao je dvostruki demanti. Najpre je objavljeno da je mladić posle 24 sata pušten kući i da mu je mnogo bolje, a onda se njegova mama udala!


Prebolela je Džonija Depa: Vanesa Paradi uživa u novoj ljubavi

 

Vanesa Paradi je u gradiću San Simeonu, pedesetak kilometara od Pariza, rekla “da” piscu i reditelju Samjuelu Benšetriju (45). Glumica je na venčanje u maloj gradskoj opštini došla u haljini krem boje, a intimnoj svečanosti prisustvovalo je nekoliko desetina ljudi. Među njima francuski roker Matju Šedid, pevač Rafael, kao i Lili Rouz (19), kćerka Vanese i Džonija Depa, koja se bavi manekenstvom.Umesto na medeni mesec, mama je s kćerkom požurila na Parisku nedelju visoke mode, gde su u Gran paleu gledale reviju modne kuće Chanel.

Iako je mnogo puta govorila da se posle četrnaestogodišnje veze sa Depom, koja se nije završila brakom, nikad neće udati – Vanesa se predomislila. Samjuela, koji je marokansko-jevrejskog porekla, upoznala je na snimanju filma “Pas” 2016. i od tada su nerazdvojni.

Glumicu nimalo ne interesuju ljubavni brodolomi bivšeg partnera i oca njihovo dvoje dece. Džoni Dep ju je ostavio zajedno sa kćerkom i sinom, a 2015. je prodao njihovu porodičnu kuću na Azurnoj obali za 16 miliona evra. Zauzvrat, kupio je Vanesi vilu u mediteranskom stilu u Holivudu za 4,4 miliona.

TRAGEDIJA U LITVANIJI

Samjuel Benšetri nije nepoznato ime u svetu šou-biznisa. Ovaj multitalentovani umetnik (pisac, glumac, scenarista, reditelj) bio je pet godina u braku sa francuskom glumicom Mari Trentinjan, kćerkom čuvenog Žan-Luja Trentinjana, nekadašnjeg ljubavnika Brižit Bardo. Sa Mari ima sina Matijasa, koji je njoj bio četvrto dete. Pre toga rodila je sinove sa bubnjarem Ričardom Kolinkom, glumcima Fransoa Kluzoom i Matijasom Žirarom. Samjuel i Mari su raskinuli 2003, a samo nekoliko meseci kasnije ona je tragično preminula u 41. godini. Prebio ju je tadašnji dečko, muzičar Bertran Kanta, pevač benda Noir désir. U hotelu u litvanskom gradu Viljnusu posvađali su se, on ju je tako udario u glavu da je četiri dana kasnije preminula od cerebralnog endema.

Posle Mari Trentinjan, narednih sedam godina Samjuel je proveo u vezi s francuskom glumicom Anom Muglalis. Imaju jedanaestogodišnju kćerku Sol.

Džoni Dep: Od najvećeg holivudskog kupoholičara do bankrot pirata

I pre i posle romanse sa Džonijem Depom ljubavni život Vanese Paradi je bio buran. Prvi dečko bio joj je francuski muzičar Floran Panji, s kojim je bila od 1988. do 1991. Zatim je punih pet godina bila devojka čuvenog zavodnika Lenija Kravica, koji ju je ostavio zbog pevačice Natali Imbrulje. Vanesa je našla utehu u muzičaru Stanislasu Meraru, ali on je bio samo neka vrsta prelaza ka velikoj ljubavi sa Depom. Razlaz sa holivudskom zvezdom bio je šokantan, jer su godinama bili posvećeni jedno drugom, kao i deci (ako se izuzmu njegovi izleti u alkoholizam i narkomaniju). Ipak, glumica nije dugo patila. Najpre je kraće bila sa francuskim muzičarem Matjeom Šedidom, a onda pune tri godine sa pevačem i muzičkim producentom Benžamenom Biolajem, bivšim verenikom Kjare Mastrojani.

Posle svega, nije nimalo čudno da je “sveže venčana” Vanesa Paradi požurila na reviju modne kuće Chanel u Parizu. Ona je na Chanel reviji bila i u martu ove godine, na Nedelji mode u francuskoj prestonici, i tada je prvi put pokazala verenički prsten koji joj je poklonio Samjuel Benšetri. Tom prilikom je i najavila skoro venčanje.

Autor: Gloria magazin/Aleksandar Ostojić
Foto: Guliver/Cover images, Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi