Tužna sudbina: Glumca Džona Herda je pola godine pre smrti zadesila porodična tragedija


Američki glumac Džon Herd koji je svetsku slavu stekao ulogom oca nestašnog Makoli Kalkina u planetarnom hitu “Sam u kući”, pre dva dana je preminuo 73. godini života. Tačan uzrok smrti još uvek nije poznat, ali pouzdano se zna da je glumac nedelju dana pre toga imao tešku opraciju kičme.

Pamtimo ga kao filmskog oca najnestašnijeg dečaka: Preminuo glumac Džon Herd


Ono što se još ne zna o ovom glumcu koji je igrao rame uz rame sa najvećim svetskim zvezdama, jeste da je pola godine pre nego što će i sam umreti sahranio sina. On i njegova prva supruga Šeron imali su dvoje dece – sina Maksa i ćerku Aniku.

Maks, koga je glumac dobio kad mu je bilo 49. godina nije bio blizak s ocem. Samo dve godine nakon Maksovog rođenja Džon razveo od Šeron, tako da otac i sin goovo uopšte nisu imali nikakav kontakt. Kako prenosi “Mirror”, mladić je glumcu zamerao što nije bio tu za njega tokom njegovog odrastanja.

Noseći bol i gorčinu u sebi je i napustio ovaj svet. Maks je preminuo u snu u svom krevetu, 6. decembra 2016. u 22. godini. Uzrok smrti nikad nije otkriven.

Izvori bliski glumcu su tvrdili da se Džon nikada nije oporavio od gubitka sina, pogotovo što nisu uspeli da poprave odnos pre njegove smrti.


Kao i njegov sin, i on je sa tim bolom i grižom savesti napustio ovaj svet. Herdovo telo su pronašle sobarice u hotelu u Palo Altu.

A post shared by Simon Berry (@image.capture) on


Džona Herda je naša publika imala prilike da gleda i u filmovima “Big”, “Dosije Pelikan”, kao i serijama “Poroci Majamija”, “Zakon i red”, “Sopranovi”, “Prison Break”….

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi