Tijana Dapčević: Napisaću priručnik za srećan brak


Pevačica Tijana Dapčević proslavila je nedavno 19 godina bračne zajednice sa suprugom Milanom, od koga je naučila mnoge važne lekcije, a to što je s njim započela zajednički život posle samo pet dana veze i dalje smatra izrazom ludosti i hrabrosti

Samo pet dana posle upoznavanja pevačica Tijana Dapčević (43) počela je zajednički život sa tadašnjim košarkašem Milanom Dapčevićem. Venčali su se 28. aprila 2000, a devet godina kasnije dobili su sina Vuka. Uprkos sitnim krizama u braku u ovih devetnaest godina, nijednog trenutka nije pomislila da je došao kraj ljubavi, niti se pokajala zbog odluke da tako brzi uplovi u zajednicu sa zgodnim Somborcem, koji joj je bio suđen. Naime, njena majka je kao devojka čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana, a i priznaje da se u njega fatalno zaljubila čim ga je videla na najneverovatnijem mestu na svetu – košarkaškom terenu, jer do tog časa sport je apsolutno nije zanimao.

Kako ste proslavili devetnaestu godišnjicu braka?
Milan i ja svoju ljubav i brak slavimo svakodnevno, tako da je u našem slučaju datum potpuno nevažan. Odnosno, ne proslavljamo ga ni više ni manje spektakularno nego ostale dane. Konkretno, na dan punoletstva našeg braka ja sam bila u Skoplju, on u Beogradu, ali ni meni ni njemu nije bilo manje drago što smo stigli do tog jubileja samo zato što fizički nismo jedno pored drugog.

Nastavak intervjua sa Tijanom Dapčević pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 20. maja!

Autor: Gloria magazin/ Zorica Zarić
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi