Tijana Dapčević: Kako sam sačuvala brak


Pevačica Tijana Dapčević proslavila je nedavno 19 godina bračne zajednice sa suprugom Milanom, od koga je naučila mnoge važne lekcije, a to što je s njim započela zajednički život posle samo pet dana veze i dalje smatra izrazom ludosti i hrabrosti

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) дана

Samo pet dana posle upoznavanja pevačica Tijana Dapčević (43) počela je zajednički život sa tadašnjim košarkašem Milanom Dapčevićem. Venčali su se 28. aprila 2000, a devet godina kasnije dobili su sina Vuka. Uprkos sitnim krizama u braku u ovih devetnaest godina, nijednog trenutka nije pomislila da je došao kraj ljubavi, niti se pokajala zbog odluke da tako brzi uplovi u zajednicu sa zgodnim Somborcem, koji joj je bio suđen. Naime, njena majka je kao devojka čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana, a i priznaje da se u njega fatalno zaljubila čim ga je videla na najneverovatnijem mestu na svetu – košarkaškom terenu, jer do tog časa sport je apsolutno nije zanimao.

Tijana Dapčević: Tajni recept za elastičnu kožu koja uvek izgleda sveže

Kako ste proslavili devetnaestu godišnjicu braka?
Milan i ja svoju ljubav i brak slavimo svakodnevno, tako da je u našem slučaju datum potpuno nevažan. Odnosno, ne proslavljamo ga ni više ni manje spektakularno nego ostale dane. Konkretno, na dan punoletstva našeg braka ja sam bila u Skoplju, on u Beogradu, ali ni meni ni njemu nije bilo manje drago što smo stigli do tog jubileja samo zato što fizički nismo jedno pored drugog. Kad malo bolje razmislim, godišnjica braka je datum kad ste potpisali papir i naglas rekli “da”, a brak je, zapravo, sve ono između redova.

Nastavak teksta pročitajte u nastavku…

PAGE    1   /   2   /   3   /   4
Autor: Gloria magazin/ Zorica Zarić
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov/ Privatni album/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi