Tata na (ne)određeno vreme

Zbog brojnih profesionalnih obaveza, vaterpolo reprezentativac Srbije Dušan Mandić često je razdvojen od supruge Slađane i četvoromesečne kćerke Lenke, s kojima je najviše u kontaktu preko aplikacija i društvenih mreža


Reprezentativac Srbije u vaterpolu Dušan Mandić (25) i njegova supruga Slađana 13. septembra dobili su kćerku Lenku. Poznati sportista, koji igra za italijanski Pro Reko, prisustvovao je porođaju, za koji kaže da je najuzbudljiviji događaj u njegovom životu, ali zbog profesionalnih obaveza ne provodi mnogo vremena sa porodicom. Kako su proteklih meseci najčešće bili u kontaktu preko društvenih mreža i aplikacija za mobilni telefon, s obzirom na to da je Dušan bio u gradiću Reko u Liguriji, a dame u Beogradu, Slađana namerava da se sa kćerkom uskoro preseli u Italiju jer razdvojenost više nije opcija.

– Supruga mi svakodnevno šalje slike i video-snimke, pokušava da mi dočara svaki zanimljiv trenutak sa Lenkom. Mada je još mala, kćerka me prepoznaje na telefonu i smeje se. Teško nam pada razdvojenost, ali svesni smo da svaki posao ima svoje prednosti i mane. Da bi čovek uspeo u nečemu, nešto se mora i žrtvovati – smatra Dušan.

 

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Tanja Nikolić
Foto: Dorotea Tipšin, Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi