Svoje najveće ljubavi Jelena Tinska se rado seća, ali danas biste ga teško prepoznali

Goran Milošević i Jelena Tinska

Jelena Tinska svojevremeno je važila za jednu od najlepših žena sa našeg podneblja. Kroz njen život prošli su mnogi muškarci, ali jedan je u njenom srcu ostavio poseban trag. U pitanju je Goran Milošević, nekadašnji pevač grupe Generacija 5.

Saćanje na vreme provedeno sa šarmantnim Goranom, Tinska je nedavno evocirala na svom Instagramu. (Pročitaj: Neverovatna ljubavna priča – Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas su na prvom sastanku pričali o ovome)


Goran Milošević još se bavi muzikom, a i u sedmoj deceniji glas ga dobro služi. O njegovom životu ne zna se mnogo i vreme provodi daleko od očiju javnosti.


Mnogi se slažu da je upravo on bio jedan od najlepših frajera na jugoslovenskoj sceni.

Goran Milošević i Jelena Tinska – Ljubav i sećanja

Veza Tinske koja je tada pevala u grupi “Lutka” sa skoro deset godina mlađim muzičarem bila je ispunjena strašću, a mnogi su ih nazivali najromantičnijim parom Beograda. Veliku ljubav skladnog para prekinula je nemila scena – Jelena je voljenog muškarca zatekla u krevetu sa drugom ženom. Iako je poricao prevaru, nije mu poverovala. Posle nekog vremena su se pomirili, ali veza ipak nije uspela.

Prema rečima Jelene Tinske, sa Goranom, rođenim bratom Slađane Milošević, još uvek je u kontaktu, a povezuju ih, pre svega, lepa sećanja. (Pročitaj: Bobi Marjanović supruzi priredio neodoljivo rođendansko iznenađenje (video))

Pesmu “Ti samo budi dovoljno daleko” posvetio je upravo njoj.

Autor: Gloria.rs/LD
Foto: ATA Images/Mirko Tabašević, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi