Svi detalji svadbe Kajli Minog: Konačno spremna na sudbonosno DA!


Australijska pop diva, Kajli Minog (49), uveliko se priprema za venčanje sa svojim zgodnim verenikom Džošuom Sasom.

I mada je par, koji je već 14 meseci u stabilnoj vezi, svojevremeno izjavio da se neće venčati sve dok u Australiji ne budu ozakonjeni istopolni brakovi, izgleda da su promenili mišljenje.

Kajli Minog: Nikad neću biti majka

Nakon suočavanja sa brojnim životnim izazovima, bolesti i ljubavnim krahovima, Kajli je izgleda konačno prihvatila da je došlo vreme da obuče famoznu “belu haljinu”.

U intervjuu za “Tuesday’s This Morning”, popularna “džepna Venera” je otkrila kako teku pripreme za slavlje, kao i kakvu venčanicu sigurno neće nositi.

Naime, novinarka je podsetila na njeno “televizijsko venčanje”, dok je igrala rolu Šarlin u hit seriji “Neighbours”.

– Sigurno neću tražiti inspiraciju za venčanicu u haljini koju je nosila Šarlin – rekla je atraktivna pevačica kroz smeh – I, mada je onda ta venčanica bila poslednji krik mode, danas je i te kako zastarela, tako da sigurno neću nositi ništa slično – zaključila je Kajli.

Nema više vesele devojke: Kajli najavljuje promenu stila

 

 

Pričala je i o biremajeru, a ponovo je povučena paralela između buketa koje je Šarlin nosila na svojoj svadbi u seriji i onog koji će Kajli eventualno izabrati.

– Na neki čudan način, ne bi mi smetalo da imam takav buket. Jeste pomalo retro, ali je lep – kaže pevačica.

Kajli i njen verenik, 19 godina mlađi glumac Džošua, verili su se u februaru 2016. i nakon godinu dana ipak su rešili da “stanu na ludi kamen”. I mada su mnogi prognozirali krah ovoj vezi, ponajviše zbog značajne razlike u godinama, svojim postupcima pevačica i glumac ih uspešno demantuju.

Nesrećni u ljubavi: zvezde koje su najčešće ostavljane

O tome da li će zadržati svoje prezime ili uzeti muževljevo, Kajli je otkrila nedavno u intervjuu za “You magazine”.

– Sasi je odlično prezime. Kajli Sasi – baš zvuči kao velika zvezda, zar ne? Moram priznati da mi se moje prezime nikad nije dopadalo u tom scenskom smislu, nije delovalo prijemčivo – kaže pevačica i dodaje – Definitivno ću uzeti njegovo prezime, ali i Minog ću zadržati. Mislim da uzimanje muževljevog prezimena šalje snažnu poruku, poruku ljubavi.

Izgleda da je za Kajli, koja je do sada bila u dužim vezama sa francuskim glumcem Olivijeom Martinezom i premunulim pevačem rok sastava “INXS”Majklom Hačinsom,  sve što njen verenik Džošua uradi – naprosto savršeno. Pa tako i verenički prsten.

– Po meni, prsten je savršen. Ja nisam baš ljubitelj ogromnog nakita, tako da je izabrao baš pravi prsten za mene. Mnogo mi se sviđa. Obožavam da ga nosim i ono što on predstavlja – razneženo je izjavila australijska pop zvezda.

A gde će par izgovoriti sudbonosno “da”, prošle godine je Džošua otkrio u razovoru za “Australia’s Sunrise”.

– Velike su šanse da se odlučimo za Melburn – zgodni Britanac je otkrio da je izbor najverovatnije pao na Kajlin rodni grad.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Twitter
Podelite sa prijateljima:
Tagovi