Suzana Mančić: Srce mi je stalo od tuge što nisam bila uz ćerku na njenom venčanju

Pošto joj se starija kćerka Teodora iznenada udala u Las Vegasu, i to samo desetak dana pre njene ranije zakazane svadbe u Veneciji, TV voditeljka i glumica odlučila je da svoju udaju za verenika Simeona prolongira za kraj leta kada je, uverena je u to, ništa neće omesti da konačno izgovori sudbonosno ‘da’

Zbog iznenadne udaje kćerke Teodore Suzana Mančić (60) morala je da odloži svoje venčanje sa grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom (67) za septembar. Kako je pre mesec “Gloria” ekskluzivno objavila, voditeljka i njen dugogodišnji verenik planirali su intimnu svadbu u Veneciji 31. marta. Pošto je sa njim već 17 godina u stabilnoj vezi, odavno su i vereni, Suzani je jedino bilo važno da tom činu prisustvuju Simonove i njene kćerke. Planove joj je pokvarila starija kćerka Teodora Kunić (23), koja se pre desetak dana u Las Vegasu udala za biznismena nemačkog porekla Frenka Georga iz Los Anđelesa. Sa dvadeset godina starijim izabranikom, koji se bavi finansijama, Teodora se verila prošlog leta.


– Njih dvoje su tri godine zajedno. U početku sam mislila da će to biti letnja romansa, ali ispalo je da su se ozbiljno zaljubili. Ipak, posle prošlogodišnje veridbe nisu spominjali skorašnje venčanje. Kad sam videla Teodorinu poruku i fotografije, samo što mi srce nije stalo od tuge što nisam bila pored nje. Uletela sam u sobu kod mlađe kćerke Natalije, onda i kod sestričine Nevene koja živi sa nama i rekla im šta je Teodora uradila. Poskakale su iz kreveta, ni one nisu to očekivale, a ja sam, pokazujući im slike, počela da plačem.

Suzana Mančić: Biću grozna tašta, jer volim da komandujem

Nežno je grleći, Natalija joj je čvrsto obećala da ona neće učiniti isto. U međuvremenu, Suzana je pozvala i Simeona i kroz suze mu se pohvalila da je postala tašta.

– Iako na engleskom jeziku ne umem da budem emotivna kao na našem, posle prvobitnog šoka shvatio je koliko sam tužna. Tešio me je da je jedino važno da je Teodora srećna i potom se, bez najave, posle nekoliko sati pojavio na mojim vratima. Šalio se kako je jedva čekao ovaj dan, da ću uskoro biti baka pa više neću moći da ga prozivam što je on odavno deda. Promrmljala sam da ja mogu samo nana da budem, a onda sam se konačno smirila i počela da se smejem.

Autor: Gloria magazin/Zorica Zarić
Foto: Gloria magazin/Jelena Jovanov, privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi