Stana Katić: Majčinstvo mi je sledeća uloga

Dok je sa suprugom Krisom Brkljačom boravila na Mećavniku, holivudska zvezda srpskih korena otkrila je da želi uskoro da rodi bebu, koju će brižno podizati po ugledu kako je to činila njena mama sa svoje šestoro dece

Kanadska glumica srpskog porekla Stana Katić (40) koristi svaki slobodan trenutak u vrlo ispunjenoj agendi da poseti Srbiju i rodbinu u Beogradu. Tako nije mogla da odbije poziv reditelja Emira Kusturice da na Festivalu Kustendorf bude predsednica žirija. Jedna od najpoznatijih Srpkinja u Holivudu uživala je u čarima snegom prekrivenog Mećavnika i domaćim specijalitetima, na trenutak zaboravljajući na holivudsku mašineriju u kojoj radi već deceniju i po.


Stana Katić je na Mokroj gori je boravila sa suprugom Krisom Brkljačom

Na Mokroj gori je boravila sa suprugom Krisom Brkljačom, biznis konsultantom srpskog porekla, za koga se udala pre tri i po godine. Par još uvek nema decu, a Stana je u intervjuu za Gloriju istakla da bi želela da uskoro postane majka.

– Bilo bi divno da dobijem jednog Haklberija Fina, da trčkara okolo – duhovito je odgovorila aludirajući na najboljeg prijatelja Toma Sojera, izmišljeni lik iz romana Marka Tvena.

Ostatak intervjua sa Stanom Katić pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 28. januara!

Autor: Gloria magazin/Ivan Aranđelović
Foto: Jakov Simović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi