Srđan Dinčić u novoj “Gloriji”: Opasnost vreba u mraku


Popularni stendap komičar i TV voditelj doživeo je bizarnu povredu: posle kćerkinog rođendana u čelo mu se zabio ekser, zbog čega je u pola noći završio u bolnici

Stendap komičar, aforističar i TV voditelj Srđan Dinčić (33) doživeo je nedavno bizarnu povredu koja se po načinu na koji se dogodila slobodno može svrstati u rubriku verovali ili ne. Naime, kada je krenuo prema spavaćoj sobi, u nameri da paljenjem svetla ne probudi suprugu Tamaru i kćerku Nastasju, glavom je udario u ekser u zidu i on mu se zario u čelo. Ubrzo je završio u bolnici.

– Bilo je negde oko ponoći. Supruga i kćerka su spavale. Vrata spavaće sobe su bila otvorena i da ih ne bih probudio, nisam hteo da palim svetlo kad sam i ja krenuo na počinak. Malo pre toga slavili smo kćerkin rođendan i u kući smo imali dekoraciju koju smo ekserom pričvrstili na zid. Dok sam se trudio da nečujno koračam po sobi, bauljajući u potpunom mraku, naleteo sam na ekser koji mi se zario u glavu celom dužinom. Izgledalo je kao da sam ga čelom, umesto kleštima, izvukao iz zida.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 2. oktobra!

Autor: Gloria magazin/Mirjana Tasovac
Foto: Gloria magazin/Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi