Snežana Savić ekskluzivno za Gloriju: Hrabrila sam ostale pacijentkinje u bolnici

Glumica Snežana Savić imala je zdravstenih problema zbog kojih je morala na operaciju. Svega nekoliko dana posle hirurške intervencije, glumica se vratila na pozorišnu scenu uverena kako je to najbolji metod za uspešan oporavak.

– Krajem septembra laparoskopski mi je uklonjena cista sa jajnika koju smo već duže vreme, kako to lekari vole da kažu, držali pod kontrolom. Intervencija je izvedena u Ginekološko-akušerksoj klinici “Narodni front” i sve je prošlo u najboljem redu. Već narednog dana dobila sam optusnu listu. Spakovana i našminkana, sedela sam u sobi i čekala da dođe doktor i kaže mi da mogu da idem kući.


Hrabra kao i uvek, Snežana je odlučila da iz ovog iskustva izvuče najbolje i pruži podršku svojim “saborcima iz bolnice”, ostalim pacijentkinjama.

– Hrabrila sam ostale pacijentkinje s kojima sam se upoznala koje je tek trebalo da rešavaju svoje zdrastvene probleme – rekla je pevačica, a nema sumnje da su njene tople reči i široki osmeh pomogli svima sa kojima je delila sobu u klinici.

Ostatak ovog ekskluzivnog intervjua sa Snežanom Savić, pričitajte u najnovijem broju magazina GLORIA.

Autor: Gloria magazin/Mirjana Tasovac, Gloria.rs/M.G
Foto: Printscreen, Facebook
Podelite sa prijateljima:
Tagovi