Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Vreme nežnosti


Uoči obeležavanja jedanaeste godišnjice braka, poznati glumački par Sloboda Mićalović Ćetković i Vojin Ćetković zajedno se pojavljuje u javnosti ne skrivajući emocije i otkriva neke slatke tajne iz svoje zajednice

Lepi, uspešni i zaljubljeni kao prvog dana, glumci Sloboda Mićalović (37) i Vojin Ćetković (47) spremaju se da obeleže jedanaestu godišnjicu braka. Venčali su se 12. maja 2008, godinu i po kasnije, krajem 2010, dobili su bliznakinje Milu i Veru, a uporedo sa porodičnom srećom beležili su i poslovne uspehe.

Kad im obaveze dozvole, zajedno prisustvuju značajnim pozorišnim i filmskim događajima. Tako je bilo nedavno kad su došli na premijeru “Nečiste krvi” u Narodnom pozorištu. Vedri i nasmejani, privlačili su poglede prisutnih, diskretno se dodirujući dlanovima.

Moj muškarac, moja ljubav, moj život – napisala je jednom prilikom Sloboda, dok je Vojin u intervjuu našem magazinu otkrio kako šanse da brak opstane rastu sa zajedničkim temama.

-Naš brak je kao i svaki drugi, trudimo se da pronađemo vreme za sebe jer je glumački posao stihijski. Najvažnije je pomiriti se sa time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom…

Ostatak teksta pročitajte u prazničnom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 22. aprila!

Autor: Gloria magazin/ Zorica Zarić
Foto: Jakov Simović/ Košutnjak film
Podelite sa prijateljima:
Tagovi