Slava, poroci i Biblija: Životna priča Džejka iz “Dva i po muškarca” (video)

Angus T. Džouns, američki glumac koji se proslavio ulogom dečaka Džejka Harpera u seriji “Dva i po muškarca“, ulogu je dobio davne 2003, a već sa 17 godina bio najplaćenija dečja televizijska zvezda.

Film kome se uvek vraćamo: Istine o “Pretty Woman” koje sigurno niste znali (video)


Angus je zarađivao i do 350.000 dolara po epizodi popularne serije.

Međutim, Angus nije želeo novac i u jednom trenutku odustao je od glume. Pustio je bradu i okrenuo se veri, a pre nekoliko godina svojim obožavaocima je putem videa objasnio šta misli o seriji na čijem je setu proveo pola svog života.

Molim vas, prestanite da gledate tu seriju i da sebi punite glavu prljavštinom. Iako vam kažu da je gledanje te serije samo zabava, prema istraživanjima o tome kako televizija utiče na vaš mozak, treba odmah da prestanete da je gledate – poručio je Angus u videu i dodao:

Godine ga nisu štedele: Horejšio Kejn više nije opaki detektiv

Ako svojim postupcima nekome nanosim zlo, ne želim više to da radim. Neću da budem deo neprijateljskog plana. Ne mogu da budem Božji čovek i da glumim u toj seriji. To nema veze s onim što nas je Biblija učila.

Nakon što je tokom perioda najveće slave uživao u drogi i brzoj vožnji, Džejk je odlučio da spas pronađe u Bogu.

Imao je nekoliko epizodnih uloga u serijama poput “CSI: Crime Scene Investigation”, “Hannah Montana”, “Horace and Pete” i “Nicky, Ricky, Dicky & Dawn”.

Džejmi Dornan: Kristijan Grej mi je postao teret

Prošle godine se pridružio produkcijskoj kompaniji Tonite.

Autor: Gloria.rs
Izvor: Jutarnji.hr
Foto: Prinstcreen / Youtube/ Facebook
Podelite sa prijateljima:
Tagovi