Slađana Milošević: Ponovno osvajanje Evrope


Umetnica Slađana Milošević sprema novi album za svetsko tržište i snima spot i film inspirisane bajkom Pepeljuga zbog čega ima novu frizuru koja podseća na onu koja je bila njen zaštitni znak na početku karijere

Uvek spremna za izazove, umetnica Aleksandra Slađana Milošević ne posustaje ni ovog leta. Trenutno piše muziku i tekstove za novi mini-album pod radnim naslovom “Manly Woman”, koji priprema i za strano i za domaće tržište. Tematika je položaj žene u društvu, istoriji, njeni dometi, specifičnosti. U tekstovima pokreće pitanja zabluda odnosa muško-ženske snage i dominacije. Slađana kaže da je dosta materijala već napisala i uskoro počinje da radi na demo snimcima. U službi novog albuma je i nova frizura.

– Oblik frizure je inspirisan mojim davnašnjim afinitetima prema grčkoj državi Sparti i podseća na spartanski vojni šlem. Ova frizura je samo modalitet one koju sam nosila još 1978. godine i koja je postala moj zaštitni znak, uključujući više ukrasa za glavu iste forme. U međuvremenu, frizura je promovisana u planetarni trend.

Nastavak teksta pročitajte  u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 26. avgusta!

Autor: Gloria magazin/Aleksandar Đuričić
Foto: Jelena Jovanov, Kosta Pjanić
Podelite sa prijateljima:
Tagovi