Skarlet Johanson: Ljubav s misterioznim scenaristom


Holivudska zvezda više ne krije svog novog dečka, scenaristu Kolina Džosta, s kojim je na intimnoj večeri za dvoje proslavila rođendan, a posle su ih emocije savladale nasred ulice pa su se dugo ljubili

Konačno je stigla i foto-potvrda strasne veze holivudske dive Skarlet Johanson (33) i scenariste Kolina Džosta (35). Zna se da je par mesecima zajedno, ali uspešno su se skrivali od foto-reportera. Ovaj put su bili neoprezni, ili bi se pre moglo reći da su podlegli emocijama. Nisu izdržali i strasno su se ljubili u Njujorku, u blizini Rokfeler centra. Ljubili su se nasred ulice u pola pet ujutro, očigledno dobro raspoloženi u povratku sa neke zabave.

Skarlet Johanson: Ko je novi dečko sa Harvarda

Skarlet, jedna od najplaćenijih glumica sveta, čiji je bankovini račun – procenjuje se – težak 55 miliona dolara, letos se zaljubila u scenaristu jedne od najgledanijih američkih televizijskih emisija “Saturday Night Live”. Baš u tom šou-programu ona je gostovala 21. maja, i uzima se da je to tačan datum početka njihove veze. Očevici kažu da je varnica kresnula na afterpartiju, gde su dugo ćaskali. Taj razgovor je bio toliko interesantan da su ga nastavili sledećih, evo, već šest meseci.

I dok se o Johansonovoj uglavnom sve zna (dva braka, sa Rajanom Rejnoldsom i Romenom Dorijakom, s kojim ima kćerku Rouz Doroti, kao i veze sa Šonom Penom, Nejtom Nejlorom, Džastinom Timberlejkom, Benisiom del Torom, Džaredom Letom i Džošom Hartnetom), Kolin Džost je relativno misteriozna osoba. Poznato je da je diplomirao na jednom od najprestižnijih svetskih univerziteta – Harvardu, i da se tri godine zabavljao sa Rašidom Džouns, kćerkom slavnog muzičkog producenta Kvinsija Džounsa.

RAZLOG ZA PLAČ

Prelepa Skarlet Johanson ima danske, poljske i beloruske korene. Rođena je u srcu Njujorka, na Menhetnu, a njen otac Karsten Olaf Johanson je arhitekta. Još je Skarletin deda Ejner Johanson, istoričar, filmadžija i scenarista, preselio porodicu iz Danske, tačnije iz Kopenhagena u Ameriku. To nije pošlo za rukom glumičinom dedi po majci. Naime, Melani Sloun, Skarletina majka, dolazi iz porodice aškenazi jevreja, mešanog poljskog i beloruskog porekla. Melani je pred Drugi svetski rat sa ocem i četiri brata uspela da pređe Atlantik i doseli se u SAD, ali u Evropi je ostao njen deda, glumičin pradeda. I upravo je njegova sudbina bila razlog da se Johansonova pre nekoliko nedelja rasplače pred kamerama u direktnom televizijskom prenosu.


Gostovala je u emisiji “Finding Your Roots” (Istražujemo vaše korene) TV mreže PBS. Usred emisije voditelj joj je dao dokumente koji detaljno opisuju smrt svih članova njene porodice koji su ostali u Evropi. Završili su u Varšavskom getu i nacističkim logorima, a glumica je bila toliko dirnuta da je zaplakala.

To je strašno… Ne mogu da zamislim kroz šta su prolazili. Obećala sam samoj sebi da neću plakati, ali ovo je preteško saznanje. Sad mi je jasno zbog čega su na stolu papirne maramice – rekla je.

U priči o poreklu Skarlet Johanson nije nevažan ni datum njenog rođenja – 22. novembar. Tog dana je, kao i ranije, proslavila rođendan, ali ovaj put u društvu – Kolina Džosta. Ko je očekivao spektakularno slavlje – prevario se. Njih dvoje su to veče sami otišli na intimnu večeru u restoran “Tavern in” u Južnom Hemptonsu nadomak Njujorka. U jednom trenutku konobarica je donela na njihov sto malu tortu sa samo jednom svećicom. Glumica je bila oduševljena što se Kolin setio njenog rođendana, očevici kažu da su se dugo ljubili. Podjednako strasno kao i pred Rokfeler centrom u pola pet ujutro.

Skarlet Johanson iznenadila kombinacijom na crvenom tepihu (foto)

A da su stvari ozbiljne, svedoče i reči Skarlet Johanson, koja je uvek bila zakopčana do grla kad je u pitanju njen intimni život:

Mislim da je ideja braka vrlo romantična. Brak je divna stvar, mada ne verujem da je normalno biti monogamna osoba.

Autor: Gloria magazin/ Aleksandar Ostojić
Foto: Guliver/ Getty images/ Splash/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi