Sergej Trifunović: Rekli su mi da retko ko preživi povrede kakve sam imao


Pošto se staklo tuš-kabine sručilo na njega, glumac Sergej Trifunović je podvrgnut višečasovnoj operaciji posle koje su mu doktori rekli da retko ko preživi povrede i komplikacije kakve je on imao

Proslavljeni glumac i osnivač humanitarnog fonda Podrži život Sergej Trifunović (46) našao se u situaciji da mora da podrži sopstveni život, a da toga nije ni bio svestan. Dok je u Crnoj Gori snimao seriju “Nemilo mjesto” u režiji Gorana Gajića, tuširao se u hotelskoj sobi i odjednom se na njega sručilo staklo tuš-kabine. Odvezen je u bolnicu prilično krvav.

– Kada je staklo palo na mene, prvo sam proverio da li mogu da pokrećem ruku, video sam da su tetive u redu, da ništa nije isečeno. Najbitnije mi je bilo da mi izvuku komadiće stakla iz tabana jer sam gazeći “pokupio” sve. U bolnici su sanirali povredu, ali te noći skoro nisam spavao od bolova u levoj ruci. Krenuo sam na snimanje i shvatio da ne mogu. Hteli su da me zadrže na lečenju, ali imao sam ovde obaveze, pa su mi stavili gips. Nakon što sam sleteo u Beograd, bukvalno su me uvezali u odelo za gostovanje na Televiziji N1. Nisam znao šta se dešava, zglob me toliko boleo da nisam mogao da pomeram ruku. Posle tog gostovanja bio sam u fazonu da me vode u neku bolnicu ili da mi seku ruku, jer je bol bio neizdrživ. Otišao sam u privatnu bolnicu. Došao je mladi doktor i primetio sam kako mu se oči šire dok izgovara: “Vi imate ozbiljan problem”. A ja sam razmišljao: “Šta god da je to, imam obaveze u tri, samo mi dajte nešto da preživim do sutra”.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2
Autor: Aleksandar Đuričić
Foto: Jakov Simović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi