Selena Gomez: Prava istina o životu muzičke zvezde posle raskida s Biberom


Nema sumnje da je kraj romanse između tinejdž zvezda Džastina Bibera i Selene Gomez rastužio njihove obožavatelje širom sveta. Fanovi su se ponovo podelili u tabore, a budući da se kanadski muzičar vrlo brzo nakon raskida verio sa manekenkom Hajli Boldvin, simpatije su većim delom pripale Gomezovoj.

Selena Gomez neutešna: Biber kupio za verenicu vilu vrednu pet miliona evra (foto/video)

I dok se svetska štampa svaki Biberov postupak analizira kroz reakcije njegove bivše devojke, činjenica je da se Selena posle velikih zdravstvenih problema i emotivnih lomova, zapravo konačno dobro oseća.

– Malo je čudno, ali vrlo mirno. Osećam se stvarno i kao da znam ko sam zaista. Ne osećam se nespokojno i ne preplavljuju me emocije već umem da ih kontrolišem. Sada kao da malo više razumem sebe. To ne znači da sam sve prebrodila i da sam sve o životu naučila, ali osećam se jako dobro – ispričala je vlasnica brojnih hitova u razgovoru za magazin Elle.

Ljubav na testu: Džastin Biber i Hejli Boldvin preživljavaju dramu (foto)

Gomezova se dotakla i tranplatacije bubrega, posle koje je upala u depresiju zbog čega je završila u bolnici.

– Vratila sam se jednostavnim stvarima, mislim da sam tome oduvek težila. Ključ je u jednostavnosti. Mnogo sam toga o sebi naučila, Bože, velik je period od 20. do 26. godine i zaista se sada osećam kao druga osoba – tvrdi Selena koja kaže da joj danas usrećuju sitnice, poput igranja igrica, čitanja… Nije se odrekla karijere, ali se malo distancirala od šou biznisa i načina života koji on sa sobom nosi.

Selena Gomez i Džastin Biber posle raskida: Ona na Bibliji, on na jahti (foto)

Natpisi o njoj, Džastinu i Hejli je ne dotiču. Kako sama kaže, ne koristi društvene mreže, ne čita vesti… Jednostavno uživa u svojevrsnoj izoplaciji od savremene tehnologije.

– Ne koristim internet. Nisam bila na društvenim mrežama mesecima. Nemam lozinku od svog instagram profila, nemam nikakve aplikacije na mobilnom telefonu. Nemam čak ni aplikaciju za sređivanje fotografija – iskrena je Gomezova.

Selena Gomez: Sa Džastina na “Džastina” (foto)

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Splash
Podelite sa prijateljima:
Tagovi