Kuća kao iz filma: Seka Aleksić pokazala kako će dočekati praznike

Znate li sve one prelepo ukrašene kuće kojima se divimo i najčešće imamo prilike da vidimo u filmovima, a koje najavljuju prazničnu sezonu? E, jednu baš takvu ima i pevačica Seka Aleksić.

Svi oni koji prate život i rad lepe pevačice Seke Aleksić znaju i da ona obožava da dekoriše svoj dom u Staroj Pazovi čim joj se za to ukaže prilika. Kako smo ušli u poslednji mesec ove godine Seka je rešila da preostale dane ove vanredne godine ulepša i učini veselim. Pored članova njene porodice, pogotovo onih najmlađih – sinova Jakova i Jovana, verujemo da ova praznična atmosfera mami osmeh svima koji vide dom pevačice i njenog supruga Veljka Piljikića, a isto tako i pratioca na Instagramu sa kojima su podelila kako sve to izgleda.

– Počelo je! – napisala je pevačica, koja se vidno raduje božićnim i novogodišnjim praznicima koje planira da provede sa svojim najbližima.


Ovogodišnja tema dekoracije bila je – crvena i zlatna, pa tako na kući imamo prilike da vidimo ukrase koje čine poklončići, kugle, mašne i lutkice Deda Mraza.

Pevačica još uvek nije otkrila kako izgleda unutrašnjost njenog doma, ali nema sumnja da je kao i prethodnih godina dekorisano u skladu s ostatkom kuće. Njenim sinovima ostaje samo da se prepuste čarolijama i uživaju u prazničnoj idili!

Pogledajte o čemu se radi:

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA images/Instagram/seka_aleksic
Podelite sa prijateljima:
Tagovi