Saša Kovačević: Uživam sa Zoranom, ona je moja srodna duša


U tek načetoj godini pevač Aleksandar-Saša Kovačević ima mnogo planova: osim što namerava da održi veliki koncert u Štark areni i snimi dve-tri nove pesme, rešen je da učvrsti vezu s devojkom koja mu u potpunosti odgovara

Zoranina podrška mu je neophodna i u poslu

Januar je mesec tokom kojeg mnogo pevača i glumaca putuje u egzotične predele blizu ekvatora. Ni Aleksandar-Saša Kovačević (33) nije izuzetak. Posle napornog perioda u kom su se smenjivali koncerti i rad u studiju otišao je sa devojkom Zoranom na Tajland.

Saša Kovačević: Ljubav se ne može sakriti

Od čega se odmarate?
Već nekoliko meseci osećam umor, i fizički i psihički. Nakon otvaranja restorana bio sam na američkoj turneji, koja je bila veoma naporna. Za sedam dana obišli smo sedam gradova, spavao sam u proseku dva sata dnevno. Pojedina mesta sam video samo iz automobila na putu od hotela do aerodroma.

Šta sve želite da uradite u 2019?
Planirao sam koncert u Štark areni početkom godine, ali ipak ćemo ga ostaviti za kraj 2019. Želim da izbacim još pesama. Dosad sam objavljivao po jednu, dve ili tri godišnje, a u 2019. hoću da ih bude više. Kao i dosad, revnosno ću raditi na snimanju spotova.

Saša Kovačević u epizodi “Pedeset nijansi zgodnije”

A ženidba?
Nemojte to da me pitate, molim vas. To pitanje mi postavljaju već 15 godina i ne znam šta da odgovorim, zaista.

Nedavno su bili u Tajlandu

Čini se da se sa Zoranom u javnosti pojavljujete češće nego sa ijednom devojkom pre nje?
Nije tako. Na početku karijere sam se slikao sa devojkama i govorio o svojim vezama javno, dok nisam shvatio da mi to ne prija. Sa Zoranom sam bio već sedam-osam meseci u vezi pre nego što su novinari i javnost saznali za nas. To je teško izvesti, ali eto, nama je pošlo za rukom.

Ljubav prema Zorani ga je promenila: Saša Kovačević spreman za brak i porodicu? (foto)

Da li je veza uzbudljivija kad se ne odvija pred kamerama?
Lepo je kad nađete partnera koji vas u potpunosti shvata i koji nije željan slave i medijske pažnje. U ovoj vezi apsolutno uživam, između ostalog i zato. Drago mi je što Zorana ne pati od toga da se pojavljuje u javnosti. Slikali smo se zajedno na otvaranju mog restorana, da toga nije bilo, verovatno to nikad ne bismo uradili.

Razume li Zorana prirodu vašeg posla?
Zoranina podrška mi je neophodna i u poslu, jer bez toga naša veza ne bi mogla da ide u pravom smeru. Imao sam veliku sreću da pronađem srodnu dušu. Nakon mnogo godina na kraju sam našao nekoga ko mi u potpunosti odgovara u svakom segmentu. Da ne ureknem.

Saša Kovačević: Mogao sam da budem otac još pre deset godina

Jeste li posvetili neku pesmu Zorani?
Ne posvećujem pesme voljenim osobama. Takođe, ne stvaram ni samo onda kad sam srećan, niti samo kad sam tužan, to ne zavisi od raspoloženja. Moj brat Rade i ja mnogo smo lepih pesama iskomponovali i kad sam ja bio zadovoljan u vezi, i onda kad nisam.

Autor: Gloria magazin/ Jelena Milinčić
Foto: Jakov Simović/ ATA images/ Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi