Saša Kovačević: Mogao sam da budem otac još pre deset godina


Jedan od najpopularnijih pop pevača, ali i jedan od najpoželjnjih neženja na domaćoj muzičkoj sceni, Saša Kovačević, kada se radi o privatnom životu, kao i većina njegovih kolega se trudi da svoju intimu zadrži za sebe.

O njegovoj vezi sa studentikonjom Jovanom Jocić dosta se pisalo, bilo je glasina o raskidu, pa o pomirenju, ali ono što javnost interesuje jeste da li je pevač spreman da ode i korak dalje. Da li su brak i beba na vidiku?

23??

A photo posted by J O V A N A J O C I Ć (@jocic.jovana) on

Kovačević je dodatno zagolicao javnost kada je na svom Instagram profilu objavio nekoliko fotki sa bebama, a koje je napravio tokom svog puta na Kubu.

Moja nova najbolja drugarica ??

A photo posted by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

A onda se pridruzila i druga… ???

A photo posted by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

A o tome da li je spreman da postane otac i da li razmišlja o braku, Kovačević je otkrio za Blic.

– Ja to oduvek priželjkujem. Mogao sam da budem otac još pre deset godina. Bio sam spreman još tada – kaže pop pevač i dodaje – Bio bih odličan otac. To bi mi došlo kao nešto potpuno prirodno. Naravno, želeo sam prvo da se ostvarim u okviru svoje profesije, tako da zbog toga nisam žurio sa tim. Ali kad bi se desilo i kad god da se desi, dobrodošlo je. Ja obožavam decu i volim kada u mom okruženju ima dece. Imam mnogo prijatelja koji imaju decu, koju mnogo volim i ta ljubav je obostrana. Njihov sam veliki fan. To što ste videli na Instagramu su dva mala Kubanca koji su mi bili preslatki, i poželeo sam da se slikam sa njima.

Što se tiče  Jovane, Saša ističe da svadba još uvek nije u planu.

16.06.2012.? ? 4️⃣

A photo posted by J O V A N A J O C I Ć (@jocic.jovana) on

– Što se Jovane tiče, na priče o našoj vezi sam stavio tačku. Spekulisalo se o tome da li smo zajedno, da li više nismo. Ja nisam želeo o tome da pričam. I neka tako i ostane. Za sada ne razmišljam na temu dece i nemam u planu ženidbu još uvek, ali takve se stvari nikad ne znaju. Ako se desi ove godine, i to je okej – izjavio je pavač za Blic.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Stefan Tomašević/ATA Images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi