Šarliz Teron: I bogati i lepi plaču


U trenutku kad je objavljen podatak da je jedna od najplaćenijih glumica na svetu Šarliz Teron je u velikoj ispovesti priznala da je godinama koristila kokain i ekstazi, da je bila u depresiji zbog viška kilograma i da se danas bori sa opsesivno-kompulsivnim poremećajem

Holivudska glumica Šarliz Teron (43) tokom svojih dvadesetih često se opijala i uzimala mnogo droge, a u tridesetima je otkrila novog neprijatelja – opsesivno-kompulsivni poremećaj (OCD). O svemu tome, kao i o borbi sa depresijom zbog viška kilograma, govorila je u intervjuu magazinu Marie Claire, samo nekoliko dana pošto je proglašena za jednu od najplaćenijih dama u filmskoj industriji. Prema računici magazina Variety, Šarliz, sa još tri koleginice, jedina po honorarima može da parira poznatim muškarcima Holivuda i zarađuje oko 10 miliona dolara po filmu.

U opširnoj ispovesti glumica je priznala da je u mladosti osećala pritisak da treba da iskusi što više od života.

U dvadesetima sam bila divlja i htela sam sve da probam. Konzumirala sam kokain, ekstazi, travu. Međutim, u jednom trenutku nisam mogla da ustanem iz fotelje, bila sam nepomična, i shvatila sam da više tako ne ide. Poželela sam da opet živim punim plućima, da obiđem svet i da, na primer, prepešačim Tursku samo s rancem na leđima, što sam i učinila.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 13. maja!

Autor: Gloria magazin/ Ivan Aranđelović
Foto: Guliver/ Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi