Šarliz Teron i Aleksander Skarsgard: Druga šansa za ljubav


Šest godina posle kratkotrajnog flerta oskarovka i zgodni švedski glumac ponovo su zajedno, na snimanju filma su proključale emocije, a ubrzo su proglašeni za najlepši par u istoriji Holivuda

Ako je vest tačna, a američki selebriti magazin Life&Style tvrdi da jeste, i preneli su je brojni svetski mediji – dobili smo najlepši par u istoriji Holivuda! Da nije preterivanje, dovoljno je reći njihova imena – Šarliz Teron (42) i Aleksander Skarsgard (41). Južnoafrička lepotica i oskarovka i švedski “vampir”. Naime, Skarsgard, koji je rođen u Stokholmu, najpoznatiji je po ulozi u vampirskoj seriji “True Blood”.

“Najlepši par u istoriji Holivuda” pre izvesnog vremena obnovio je kratkotrajnu vezu iz 2012. I tada su bili podjednako tajanstveni kao i sada, ni pre šest godina nisu nijednom potvrdili da su zajedno, kao što nisu ni ovoga puta. Ipak, očevici na snimanju filma “Flarsky” reditelja Džonatana Levina tvrde da se Šarliz i Aleksander (koji igra zgodnog kanadskog premijera) nisu odvajali jedno od drugog, i da jednostavno nisu mogli da sakriju da se među njima ponovo nešto dešava. Kao 2012, ali izgleda da je sad mnogo ozbiljnije. Potvrda za to je da je Skarsgard već upoznao dvoje usvojene dece Šarliz Teron, i da je sa njima uspostavio sjajan odnos.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 25. juna!

Autor: Gloria magazin/ Aleksandar Ostojić
Foto: Splash
Podelite sa prijateljima:
Tagovi