Šarliz Teron i Aleksander Skarsgard: Druga šansa za ljubav najlepšeg holivudskog para


Šest godina posle kratkotrajnog flerta oskarovka i zgodni švedski glumac ponovo su zajedno, na snimanju filma su proključale emocije, a ubrzo su proglašeni za najlepši par u istoriji Holivuda

I u petog deceniji izgleda savršeno: Najbolji bjuti savet Šarliz Teron dobila je od majke

Ako je vest tačna, a američki selebriti magazin Life&Style tvrdi da jeste, i preneli su je brojni svetski mediji – dobili smo najlepši par u istoriji Holivuda! Da nije preterivanje, dovoljno je reći njihova imena – Šarliz Teron (42) i Aleksander Skarsgard (41). Južnoafrička lepotica i oskarovka i švedski “vampir”. Naime, Skarsgard, koji je rođen u Stokholmu, najpoznatiji je po ulozi u vampirskoj seriji “True Blood”.

“Najlepši par u istoriji Holivuda” pre izvesnog vremena obnovio je kratkotrajnu vezu iz 2012. I tada su bili podjednako tajanstveni kao i sada, ni pre šest godina nisu nijednom potvrdili da su zajedno, kao što nisu ni ovoga puta. Ipak, očevici na snimanju filma “Flarsky” reditelja Džonatana Levina tvrde da se Šarliz i Aleksander (koji igra zgodnog kanadskog premijera) nisu odvajali jedno od drugog, i da jednostavno nisu mogli da sakriju da se među njima ponovo nešto dešava. Kao 2012, ali izgleda da je sad mnogo ozbiljnije. Potvrda za to je da je Skarsgard već upoznao dvoje usvojene dece Šarliz Teron, i da je sa njima uspostavio sjajan odnos.

Edukativne metode Šarliz Teron: Ameriko, slušaj decu

Bili su diskretni koliko su mogli, ali emocije je teško sakriti – tvrdi očevidac magazinu Life&Style. – Oboje su uzbuđeni što su ponovo zajedno. Šarliz ume i da opsuje, ima neki uvrnut smisao za humor, dok je Aleksander ozbiljan, vaga svaku reč, voli da čita knjige i sluša klasičnu muziku. Njoj se veoma dopada to kakav je on kao osoba, a njega “pali” spontanost čuvene glumice.

Šest godina skrivali su vezu, ali neuspešno

IDEALNA SAMOHRANA MAJKA

Možda je malo pretenciozan epitet da su “najlepši par ikad”, ali svakako su jedni od najviših. Šarliz ima 177 centimetara, kad se “popne” na štikle i celih 190, a Skarsgard je visok 194 centimetra. On je manje poznat, pa nije naodmet da ga ukratko predstavimo: vatreni je navijač fudbalskog kluba Hamarbi iz njegovog rodnog Stokholma. Studirao je na Univerzitetu Lids, u Britaniji, ali nije diplomirao. Kad je već postao slavan glumac, dobio je počasnu diplomu tog univerziteta. Voli ekstremne sportove, pa se svojevremeno, zajedno sa britanskim princem Harijem, prijavio za trku do Severnog pola. Zbog loših vremenskih uslova trka je otkazana, ali učesnici su bili uporni. Princ Hari je krenuo sa nekoliko britanskih vojnika, koji su se usput teže povredili, a Skarsgard je 13. decembra 2013. podigao švedsku zastavu na Severnom polu.

Iste godine raskinuo je jednogodišnju vezu sa kanadskom glumicom Elen Pejdž. Pre nje bio je u ljubavi sa glumicama Amandom Sifrid, Evan Rejčel Vud i Kejti Holms, kao i sa Kejt Bosvort. Sa manekenkom i blogerkom Aleksom Čang proveo je dve godine, a rastali su se prošlog leta. Nekako u vreme kad je javljeno da se Šarliz Teron viđa sa američkim advokatom Erikom Stounstritom.

Šarliz Teron: Volim sebe i osećam se dobro u svojoj koži

U toj vezi oskarovka je lečila rane zbog propale veridbe sa megazvezdom Šonom Penom. Pre njega izmenjala je gomilu poznatih momaka: Kijanu Rivs, Džeremi Rener, Rajan Rejnolds, Džordž Kluni, Stjuart Taunsend... Nikad se nije udavala, a ima dvoje dece, oboje usvojene: šestogodišnjeg sina Džeksona i dvogodišnju kćerku Ogastu.

Kao u španskoj seriji: Šarliz Teron u ljubavi sa bivšim dečkom Hale Beri

Oduvek sam ovako zamišljala svoju porodicu – objašnjava glumica rođena u Južnoj Africi, čija majka Gerda je iz puške ubila supruga i Šarlizinog oca Čarlsa, nasilnog alkoholičara, i to pred očima deteta. – Trenutno sam samohrana majka i osećam se sjajno. Bog me je pogledao što mi je dao ovu decu.

Glumica je potpuno posvećena deci, sinu Džeksonu i ćerki Ogasti

Nekoliko dana posle objavljivanja vesti da je u vezi sa Aleksanderom Skarsgardom glumica se pojavila u Los Anđelesu u društvu – svoje dvoje dece. Ostala je tajanstvena i zakopčana do grla po pizanju svog privatnog života, ali američki magazini poslednjih dana okarakterisali su je kao “osobu koja tačno zna šta želi i ide pravo ka tome”.

Poročna Šarliz Teron: Moji eksperimenti s drogama

– Tako je postupila i u “slučaju” Aleksandera Skarsgarda. Tačnije, u ponovljenom “slučaju”. Rukovodila se parolom: “Uradi to, devojko!” – kaže za Life&Style očevidac sa snimanja filma “Flarsky”.

Autor: Gloria magazin/ Aleksandar Ostojić
Foto: Guliver/ Splash/ Cover images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi