Sanja Kužet: Nemanja je prihvatio Andriju kao svoje dete, to je presudilo


Na ulasku u poslednje tromesečje trudnoće atraktivna voditeljka ima više razloga za zadovoljstvo: sin Andrija iz prvog braka veoma se raduje rođenju brata, a emotivni partner Nemanja poklanja joj mnogo ljubavi i razumevanja

Voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Sanja Kužet (33) u februaru će na svet doneti dečaka, potvrdio je nedavno pregled ultrazvukom. Ova vest je obradovala sve, posebno njenog partnera Nemanju Živojinova i sedmogodišnjeg sina Andriju, koji već planira šta će sve raditi s mlađim bratom. Kako uskoro ulazi u treći trimestar trudnoće, poznato TV lice se trudi da uživa u svakom danu i da radi stvari za koje do sada nije imala dovoljno vremena.

2013-08-13_15-32-12dsc_5369-smanjena

– U šestom sam mesecu trudnoće, prija mi drugo stanje, posebno od kada mi se u petom mesecu vratila energija. Ne radim, uglavnom sam fokusirana na porodicu, a čini mi se da sada imam više vremena i za knjige, filmove i serije. Posebno uživam u pripremi hrane, stalno izmišljam neke recepte. Ne razmišljam previše o porođaju jer sam sve to već jednom prošla. S mirom i bez panike očekujem februar kada ću roditi drugog sina.

Na maloj porodičnoj skupštini jednoglasno je izabrano ime za dečaka.

– Presrećni smo i zajedno iščekujemo dan kada će stići četvrti član porodice, ali moram istaći da se tome najviše raduje Andrija. Što se tiče imena bebe, zajedno smo ga odabrali. O tome još ne bih govorila javno. Kad dođe vreme, zapravo kad se porodim, saopštiću ime novog dečaka u mojoj porodici.

BEZ ŽURBE

Iako je uverena kako je Nemanja muškarac pored kojeg želi da provede ceo život, neće žuriti s udajom.

_vik1220-teodor-lazarev-smanjena

– Venčanja će biti, ali to nam sada nije prioritet. Želimo da sve protekne kako treba s porođajem i da beba malo poraste, pa će i sklapanje braka doći na dnevni red.

Sanjina i Nemanjina ljubavna priča je veoma zanimljiva. Naime, bili su u emotivnoj vezi pre desetak godina, da bi je obnovili pre izvesnog vremena kad su shvatili da ih vezuju mnogi lepi zajednički doživljaji. Voditeljka ističe kako je njen partner prihvatio Andriju kao svoje dete, što je njoj, koja je jedno vreme bila samohrana majka, bio jasan signal da se radi o stabilnom čoveku vrednom pažnje i ljubavi.

Autor: Gloria magazin/Ivana Šaronjić
Foto: Gloria magazin/Vidoje Manojlović, Srđan Bosnić, Teodor Lazarev
Podelite sa prijateljima:
Tagovi