Sandra Bulok: Prvo dete, pa svadba


Oskarovka koju prati epitet ‘žene koja ne ume da izabere muškarca’ namerava da se drugi put uda, za fotografa i manekena Brajana Rendala, već je isplanirala i venčanje, ali postoji jedan preduslov

Uprkos glasinama da se udala, oskarovka Sandra Bulok (53) ima druge planove. Ona i njen dečko Brajan Rendal (51), holivudski fotograf i maneken, u završnoj su fazi usvajanja deteta. Obavešteni izvori tvrde da je u pitanju devojčica, i da će papirologija oko usvajanja biti gotova do Božića. Tek posle toga sledi svadba.

Sandra već ima dvoje usvojene dece, sina Luisa (8) i kćerku Lejlu (6). Brajan je nežan s njima, zaista se ponaša kao da im je otac a ne majčin ljubavnik, i klinci već dugo pitaju mamu kad će dobiti društvo. Proces usvajanja je pri kraju, po svoj prilici predstojeća zima biće burna. Čim se glumičina porodica uveća, sledi veselje na njenom ranču u Vajomingu. Biće barbikjua, mnogo kantri muzike i jahanja konja, a sve to ne bi smelo da košta više od pet hiljada dolara. Upravo tako je ona isplanirala svoje venčanje, drugo po redu. Prvo je imala 2005. kad se udala za rijaliti zvezdu Džesija Džejmsa, ali onda ju je pet godina kasnije dočekalo prokletstvo dobitnica Oskara za najbolju žensku ulogu. Kao i bezbrojne njene slavne prethodnice, tako je i Sandra Bulok, neposredno po izlasku iz holivudskog “Kodak teatra” sa zlatnom statuicom u ruci, doživela bračni brodolom. Saznala je da je muž vara, to ju je u prvi mah šokiralo, a kad je došla sebi, predala je tužbu za razvod. Mesec dana kasnije usvojila je sina Luisa, i to ju je vratilo u život.

ŠTA BI JOJ MAMA REKLA

Sada su, izgleda, svi brodolomi i prokletstva iza nje. Glumica je pre nekoliko dana viđena ispred restorana “Piccolino” u Holivudu. Ona i Brajan strasno su se ljubili, ne obraćajući pažnju na brojne prolaznike. Sandra je bila u lepršavoj crno-beloj haljini i sa velikim sunčanim naočarima, podsećajući na tinejdžerku. Brajan je nosio farmerke i košulju od džinsa, i kačket na glavi.

Sandra i Brajan u šopingu sa njenom usvojenom kćerkom Lejlom

U ljubavi su, neko je i to izračunao, od juna 2015. Žive zajedno, povučeno, često im dođe u posetu njegova 23-godišnja kćerka iz jedne od prethodnih veza. Inače, Brajan nije bio ranije oženjen, a nije poznata nijedna selebriti dama koja je bila s njim. Za razliku od Sandre, čiji spisak ljubavnika je zaista zavidan: Majkl Majler, Kijanu Rivs, Troj Ejkman, Metju Makonahi, Dvizil Zapa, Gaj Forsajt, Bob Šnajder, Rajan Gosling, Rajan Rejnolds, Majkl Makdonald… Bila je tri godine, od 1992. do 1995, verena sa glumcem i rediteljem Tejtom Donovanom.

Jedina mana u celoj Sandrinoj priči jeste što je uvek birala – pogrešne muškarce. I svaki put se razočarala u ljubav. Pre izvesnog vremena oglasila se čak i njena 82-godišnja učiteljica Džeraldina Filpi, koja je rekla:

Mislim da ne bi trebalo da se uda za Brajana Rendala. Da je njena majka još živa, ne bi bilo šanse da se Sandra uda za njega. Ona loše procenjuje muškarce, i čini mi se da nastavlja sa greškama. Znate, ona je divna glumica, pa zašto da rizikuje? Molim se za nju. Molim se da se drži podalje od loših muškaraca.

“Žena koja ne ume da izabere muškarca” – to je epitet koji se najčešće pominje uz ime Sandre Bulok. Sreća pa slavna glumica ne sluša ovakve priče, nego uživa uz čoveka koga voli, i za koga će se uskoro udati.

Autor: Gloria magazin/Aleksandar Ostojić
Foto: Guliver/ Cover images/ Splash/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi