Sandra Bulok: Najzad srećna


Jedna od najplaćenijih glumica Holivuda živi sa fotografom Brajanom Randalom u vanbračnoj zajednici, i tvrdi da je razvod od američkog TV voditelja i motocikliste Džesija Džejmsa bio put kao pravoj ljubavi koju danas ima

Sandra Bulok proslavila je 54. rođendan u restoranu u Beverli Hilsu u društvu momka, fotografa Brajana Randala (52), i svoje dvoje dece, Luja Bardoa (8) i Lejle (6), koje je usvojila nakon što se rastala od supruga Džesija Džejmsa. Slavnoj glumici bi na mladalačkom izgledu i energiji pozavidele brojne mlađe koleginice, a s obzirom na to da uveliko korača šestom decenijom, lepa brineta dokazuje da su godine za nju još uvek samo broj.
Sandri, koja s Brajanom živi u vanbračnoj zajednici, najviše prija porodični mir kojim je okružena, i tvrdi da je razvod od američkog TV voditelja i motocikliste Džejmsa bio put kao pravoj ljubavi koju danas ima.

Glumica se od njega razvela 2010, posle pet godina braka, i to samo nekoliko dana nakon što je dobila Oskara za glavnu ulogu u filmu “The Blind Side”, odnosno nekoliko meseci pošto je usvojila sina kojem je ime dala po omiljenom muzičaru Luju Armstrongu. Iako se na dodeli nagrada Američke filmske akademije zahvaljivala suprugu na ljubavi i podršci, rastanak je usledio posle napisa da je on vara sa porno-glumicom Mišel Makgi.

– To je bilo bolno iskustvo jer me je bilo sramota zbog svega što je radio. S vremenom naučite da na neka pitanja u životu ne možete da dobijete odgovore i pomirite se s tim – rekla je glumica, koja nije mogla da prihvati Džejmsovo pravdanje da je “varanje, jednostavno, sastavni deo života”.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 6. avgusta!

Autor: Gloria magazin/Ivan Aranđelović
Foto: Guliver/Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi