Sandra Bulok: Konačno srećna

Jedna od najplaćenijih glumica Holivuda živi sa fotografom Brajanom Randalom u vanbračnoj zajednici, i tvrdi da je razvod od američkog TV voditelja i motocikliste Džesija Džejmsa bio put kao pravoj ljubavi koju danas ima

Sandra Bulok proslavila je 54. rođendan u restoranu u Beverli Hilsu u društvu momka, fotografa Brajana Randala (52), i svoje dvoje dece, Luja Bardoa (8) i Lejle (6), koje je usvojila nakon što se rastala od supruga Džesija Džejmsa. Slavnoj glumici bi na mladalačkom izgledu i energiji pozavidele brojne mlađe koleginice, a s obzirom na to da uveliko korača šestom decenijom, lepa brineta dokazuje da su godine za nju još uvek samo broj.


Sandri, koja s Brajanom živi u vanbračnoj zajednici, najviše prija porodični mir kojim je okružena, i tvrdi da je razvod od američkog TV voditelja i motocikliste Džejmsa bio put kao pravoj ljubavi koju danas ima. Glumica se od njega razvela 2010, posle pet godina braka, i to samo nekoliko dana nakon što je dobila Oskara za glavnu ulogu u filmu “The Blind Side”, odnosno nekoliko meseci pošto je usvojila sina kojem je ime dala po omiljenom muzičaru Luju Armstrongu. Iako se na dodeli nagrada Američke filmske akademije zahvaljivala suprugu na ljubavi i podršci, rastanak je usledio posle napisa da je on vara sa porno-glumicom Mišel Makgi.

– To je bilo bolno iskustvo jer me je bilo sramota zbog svega što je radio. S vremenom naučite da na neka pitanja u životu ne možete da dobijete odgovore i pomirite se s tim – rekla je glumica, koja nije mogla da prihvati Džejmsovo pravdanje da je “varanje, jednostavno, sastavni deo života”.

Tek tri godine kasnije glumica je mogla da se šali na svoj račun, govoreći da “čim je Oskara uselila u kuću, izbacila je Džesija”. Uvidela je da je posle razvoda postala bolja osoba:

– Smirenija sam i imam više strpljenja. Naravno, to sam naučila uz decu. Najzad sam počela da cenim sve što mi život pruža i sve što sam postigla – priznala je jedna od najplaćenijih glumica Holivuda, koju prati reputacija jednostavne devojke iz komšiluka.

Karijera Sandre Bulok je krenula uzlaznom putanjom 1994. posle hit filma “Brzina” u kom joj je partner bio Kijanu Rivs. Imala je u tom trenutku 30 godina i, kako je rekla, već tada je bila umorna od pronalaženja srodne duše:

– Izgleda da privlačim samo one muškarce čije namere nisu najbolje – izjavila je.

Sandra se zabavljala s mnogim glumcima s kojima je radila, sa Metjuom Makonahijem posle filma “Vreme za ubijanje”, potom s Benom Aflekom, s kojim je snimila komediju “Sile prirode”, pa s Rajanom Goslingom, zajedno su glumili u “Ubistvu po stavkama”. Viđala se i sa producentima, ali nikad sa Harvijem Vajnstajnom, jer sa njim nije sarađivala.

LJUBAV IZ NEHATA

Kada se oporavila od razvoda od Džejmsa, brinući se kao samohrana majka o usvojenom sinu, Bulokova je shvatila da je najbolji način da preboli staru ljubav to da upozna nekog novog. Brajana Randala je srela 2015. kada ga je njen agent angažovao da fotografiše peti rođendan njenog sina Luja. Brajan danas ne krije da mu se Sandra svidela jer je neposredna i nije umišljena kao druge zvezde Holivuda. Odmah je uvideo da će put do njenog srca ići preko dece.

– Njoj je najvažnije da bude dobra mama i da se brine o Luju i Lejli. To je njena najveća radost u životu – kaže fotograf.

Randal, koji ima odraslu kćerku Skajlar iz prethodne veze, brzo je prihvatio još jednu ulogu oca i prigrlio Sandrinu decu kao svoju.

– Za decu je on broj jedan u kući, a ja sam broj dva – priznala je glumica u jednom intervjuu i dodala da je njen partner “deci zabavniji nego ona jer zna više fora”.

Da je u Brajanu pronašla pravog muškarca za sebe Sandra Bulok je shvatila brzo pošto je započela romansu s njim:

– Kada sam je u decembru 2015. usvojila, Lejli je bilo tri i po godine. Jednog dana zbog alergije morali smo da je vodimo u urgentni centar, a paparaci su me pratili u stopu. Tada je javnost saznala da imam još jedno dete, pored Luja, i svi su želeli da je fotografišu. Za nju je to bilo stresno, a meni se srce slamalo. Brajan je sve vreme bio uz mene, bio je moje rame za plakanje, ali i stena koja me je branila od sveta.

Glumica upisana 2012. u Ginisovu knjigu rekorda kao najplaćenija svih vremena, sa zaradom od 56 miliona dolara za 12 meseci, ne uživa u svim oblicima slave koju je stekla. Danas retko ide na premijere filmova svojih kolega, ne posećuje holivudske žurke, ali obećala je da će nastaviti da odlazi na dodele “Zlatnih malina”. Ona je jedna od retkih koja se pojavila na toj svečanosti i primila nagradu za najgoru glumicu. Njena sreća je u tome da s decom i partnerom provodi vreme kod kuće, bilo da je to vila u Beverli Hilsu, koju sada prodaje za tri miliona dolara, kuća u viktorijanskom stilu u Nju Orleansu, trospratnica u Njujorku ili vikendica u Vajomingu.

Autor: Gloria magazin/Ivan Aranđelović
Foto: Guliver/ Getty images, Splash
Podelite sa prijateljima:
Tagovi