Salma Hajek: Imam celulit i veću guzu, pa šta?

Holivudska diva Salma Hajek je nedavno proslavila 50. rođendan, a čini se kao joj godine ne mogu ništa. Razloga za nezadovoljstvo nema: snima film za filmom, srećna je u braku i izgleda zanosno kao i uvek…

Diva, koja je našoj publici postala poznata nakon uloge u “Desperadu” pored Antonija Banderasa, iza sebe ima pedesetak filmskih uloga.


Po rečima kritičara, briljirala je u ulozi meksičke slikarke Fride Kalo u sjajnom ostvarenju američke rediteljke Džulije Tejmor “Frida”. Ova rola joj je donela nominaciju za Oskara. Osim što je za potrebe uloge propušila, glumica je morala i značajno da se ugoji.

Po završetku filma, cigareta nije uspela da se odrekne, a o suvišnim kilogramima je izjavila:

– S kilogramima se nosim na svoj način: veliki sam protivnik gladovanja jer sam onda mrzovoljna  i ne uživam ni u čemu, a vežbanje ne podnosim i nikad ne idem u teretanu. Znam da će pola Holivuda posle ove izjave misliti da sam luda, ali to nije moj problem.

'Salma-Hajek-casual-GettyImages-57417381
Inače, nije ovo prvi put da Salma diže glas protiv holivudskih standarda i nametnutih ideala lepote.

– U svetu u kojem se zbog posla krećem nametnuto je pravilo da morate biti bogati, lepi, mršavi i slavni kako biste se dobro osećali. Ja, međutim, mislim da su to budalaštine: ne morate biti ništa od toga, nego samo ono što jeste – nesavršeno biće koje ima svoju volju, snagu i ciljeve. Uostalom, i sama sam daleko od savršenstva: imam pokoji kilogram viška, celulit, prejaka bedra, guzu veću nego što sam želela, jedva 157 cm… Pa šta?

Glumica je vezu sa francuskim biznismenom Fransoa-Anrijem Pinoom krunisala brakom 2009. Par ima devetogodišnju ćerkicu Valentinu i srećniji su nego ikada, što pokazuje i njihova zajednička fotografija koju je glumica na svoj rođendan objavila na Instagramu.

Thank you mi amor #amor #love

A photo posted by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Autor: Gloria.rs/Vesna Gostimir
Izvor: Gloria magazin
Foto: Guliver/Getty images, Instagram/Salma Hajek
Podelite sa prijateljima:
Tagovi