Predrag i Ana Rajković: Nasmejani mladenci krili veliku tajnu

Samo dve nedelje pošto su se verili golman fudbalske reprezentacije Srbije i dugonoga manekenka iznenada su organizovali venčanje u Beogradu, na kome je bilo mnogo smeha i suza, a malo ko je znao da mladenci kriju veliku tajnu

Golman fudbalske reprezentacije Srbije i Makabija iz Tel Aviva Predrag Rajković (22) pre deset meseci kupio je kucu pomeranca od manekenke Ane Cakić (23) i već posle prvog susreta shvatio da je ona devojka za njega, što su naredni meseci koje su uglavnom provodili zajedno u Izraelu i potvrdili. Nakon što su se krajem prošlog meseca verili, odlučili su da za samo petnaest dana organizuju venčanje, koje je na kraju ispalo savršeno.


– Bilo je nervoze naravno jer smo za celokupnu organizaciju imali samo dve nedelje, a to svakako nije dovoljno vremena – iskren je Predrag. – Dobro je da nam se ukusi poklapaju pa smo zajedničkim snagama sve uspeli. Ipak, svim mladencima bih savetovao da za pripremu svadbe ostave bar dva meseca i da na miru urade sve što treba. Mi smo sve stigli pošto smo se odlučili za intimno venčanje u krugu porodice i najbližih prijatelja. Bilo je tačno četrdeset gostiju.

Ana, koja je uzela prezime svog supruga, nije imala previše zahteva po pitanju kroja venčanice, još manje brige oko toga šta joj pristaje, jer je zgodna i može da nosi maltene sve.

– Ja sam pomalo lenja za isprobavanje, a oduvek sam znala da želim “princess” venčanicu i taj model sam i tražila – otkriva Ana. – Za dan sam našla odgovarajuću. Oko izbora haljine pomogao mi je kum, jer se on bavi modelingom i razume se u modu. Predrag me je u njoj video tek na dan venčanja. I njemu se dopala. On je imao ideju o odelu koje želi da obuče, ali je bilo veoma teško izvesti to što je zamislio s obzirom na to da je samo dva dana bio u Beogradu. Uspeli smo na kraju da napravimo savršenu i orginalnu kombinaciju za njega, koja se svima izuzetno svidela.

DANI I GODINE

Venčanje će pamtiti po snažnim emocijama i jednom duhovitom događaju.

– Kada smo ulazili u prostoriju gde smo izgovorili bračne zavete, većina gostiju je plakala. Nas dvoje nismo, mada smo imali pozitivnu tremu – kaže Predrag. – Za prvi ples smo odabrali pesmu Nine Badrić “Dani i godine”, koju često slušamo otkad smo počeli da se zabavljamo, ona će nas oboje uvek podsećati na našu ljubav. Najsmešniji trenutak bio je kada je Ani drugarica ispričala da treba što jače da me nagazi kako, po verovanju, ne bih nikada “pobegao” od nje, što je moja supruga bukvalno shvatila pa me je umalo povredila skačući mi po nozi. Svi su to snimali i šalili se potom na njen račun.

Mladenci su imali dve torte, jednu elegantnu svadbenu i drugu koju su dobili od kuma.

– Svadbenu tortu smo Predrag i ja zajedno osmislili kako bi pre svega bila lepa za slikanje – priznaje lepa Ana. – Odabrali smo dva ukusa, nugat i krispi, pa su to zapravo bile dve torte u jednoj. Gosti su bili oduševljeni i onom koju smo dobili od kuma. Bila je u obliku fudbalske lopte a na vrhu je stajala zlatna štikla.

Posle prvog bračnog putovanja, za koje su izabrali Atinu, zajednički život nastaviće u Tel Avivu.

– Živećemo u Izraelu jer ću i narednih godinu dana nastupati za Makabi, a Ana će voditi modni atelje koji smo nedavno otvorili – rekao je Predrag Rajković koji tada još uvek nije želeo da otkrije da će ona i njegova lepa supruga uskoro proširiti porodicu.

Naime, da je Ana trudna par je saznao pre veridbe i svadbe, a osim najuže porodice, niko od zvanica na venčanju nije znao za radosnu vest. Sada kada je proslava prošla, Ana može konačno da se opusti i uživa u prvim mesecima drugog stanja…

Autor: Gloria magazin/Mirjana Tasovac
Foto: Privatni album, ATA images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi