Predrag i Ana Rajković: Nasmejani mladenci i uplakani svatovi

Samo dve nedelje pošto su se verili golman fudbalske reprezentacije Srbije i dugonoga manekenka iznenada su organizovali venčanje u Beogradu, na kome je bilo mnogo smeha i suza

Golman fudbalske reprezentacije Srbije i Makabija iz Tel Aviva Predrag Rajković (22) pre deset meseci kupio je kucu pomeranca od manekenke Ane Cakić (23) i već posle prvog susreta shvatio da je ona devojka za njega, što su naredni meseci koje su uglavnom provodili zajedno u Izraelu i potvrdili. Nakon što su se krajem prošlog meseca verili, odlučili su da za samo petnaest dana organizuju venčanje, koje je na kraju ispalo savršeno.


– Bilo je nervoze naravno jer smo za celokupnu organizaciju imali samo dve nedelje, a to svakako nije dovoljno vremena – iskren je Predrag. – Dobro je da nam se ukusi poklapaju pa smo zajedničkim snagama sve uspeli. Ipak, svim mladencima bih savetovao da za pripremu svadbe ostave bar dva meseca i da na miru urade sve što treba. Mi smo sve stigli pošto smo se odlučili za intimno venčanje u krugu porodice i najbližih prijatelja. Bilo je tačno četrdeset gostiju.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 13. avgusta!

Autor: Gloria magazin/Mirjana Tasovac
Foto: Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi