Popularni ‘zloća’ iz serije ‘Igra sudbine’ Pavle Jerinić srce je predao ovoj ženi! (foto)

Popularni ‘zloća’ iz serije ‘Istine i lažiPavle Jerinić o svom privatnom životu ne voli previše da priča. Njegova supruga, iako su prošle godine proslavili pune dve godine braka, ne pojavljuje se u javnosti, te mnogi obožavaoci nisu znali da je popularni glumac uopšte oženjen. Jedina činjenica koju javnost zna o Pavlu jeste da mu je otac naš uspešni glumac Branko Jerinić.

Pavle Jerinic, foto: Instagram prntscr

Imam starijeg brata. Živi u Kanadi, programer je u ‘Amazonu’. Ozbiljna je faca. To je najpametniji čovek kojeg poznajem. Jako sam ponosan na njega i srećan štš ima lep život sa suprugom i detetom – otkrio je Pavle nedavno u intervjuu za magazin ‘Hello!’. On je tada priznao kako g aje naslov u novinama da je jedan od ‘najpoželjnijih neženja’ dobro nasmejao.


Nasmejao sam se kada sam video naslov ‘Pavle je slobodan i pretenduje da postane najpoželjniji srpski neženja’. Niko nije kontaktirao sa mnom kada je pisao članak, a samo da je pogledao moj ‘Instagram’, shvatio bi da sam oženjen već dve godine – kroz osmeh je prokomentarisao glumac.

I dok uživjau čitajući zanimljive naslove o sebi, Pavle vodi miran i srećan porodični život. Najveća podrška mu je upravo voljena supruga Ema, o kojoj domaća javnost veoma malo zna.

Pročitajte i Javnost je zna kao Pančetu, a kako je Sandra Bugarski izgledala u mladosti? (foto)

Svoju dugogodišnju ljubav pre skoro tri godine krunisali su brakom, a fotografije sa brojnih putovanja, dok su ona bila moguća, Pavle i njegova supruga redovno su delili sa njegovim obožavaocima na društvenoj mreži Instagram, u nastavku možete pogledati neke od njih.

Autor: Gloria.rs
Foto: Luka Šarac, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi