Petra, ćerka Vlada i Snežane Divac: Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac otac je troje dece – Petre, Luke i Matije, a on i njegova supruga Snežana Petru su usvojili kada je bila šestomesečna beba.

Mlada Petra Divac živi na relaciji Srbija-Amerika, a na atraktivnom izgledu pozavidele bi joj mnoge pripadnice lepšeg pola. Ona je pre nekog vremena otvorila svoj lični blog, gde piše o sebi, članovima porodice, tome da je usvojena, školovanju, kao i o tome kako vidi svet iz svoje perspektive.


– Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine – napisala je svojevremeno Petra.

Međutim, ne krije da je pored pozitivnih komentara nailazila i na one koji osuđuju blogovanje kao vid zanimanja, ali je ipak ostala istrajna, te stekla mnoge ljude koji prate njen rad.

View this post on Instagram

Growing up people always told me “daughters are a dad’s greatest love.” It took me a while to understand what that meant. With the help of my dad I understood. He showed me what unconditional love is, he showed me what being human means, he showed me how to prioritize in life, he taught me that family is always first and most importantly he showed me how to love. Not just love my family but the people around me. He taught me how to help, and not to judge those around me. He also taught me to take responsibility for my actions. He taught me life’s greatest lesson to sit and listen before I speak. I will always be grateful and will forever aspire to be even half the person he is. Today we celebrate him – Srecan rodjendan tata, voli te dado💜 #girldad

A post shared by Petra Divac (@pdivacc) on

Autor: Gloria.rs
Foto: Jakov Simović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi